KIRJOITUSKILPAILU

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

KIRJOITUSKILPAILU

ViestiKirjoittaja Cisse » 10.01.2007 14:48

Lähimmäisenä vanhukselle.
Kirjoituskilpailu sinulle, joka teet vapaaehtoistyötä vanhusten parissa

Lahden Lähimmäispalvelu ry. viettää 20 –vuotis juhlavuottaan vuonna 2007. Yhdistys on perustettu vuonna 1987 vanhuksille suunnattua lähimmäistyötä varten. Vaikka toimintaan on tullut paljon uutta vuosien varrella, vapaaehtoistyö on edelleen vahvasti mukana yhdistyksen toiminnassa. Tällä hetkellä vapaaehtoistyötä tehdään Raha-automaattiyhdistyksen avustamassa Virtaa vapaaehtoistyöhön –projektissa.

Yhdistys järjestää valtakunnallisen kirjoituskilpailun, jonka aiheena on vapaaehtoistyö vanhusten parissa. Kirjoituskilpailun tarkoitus on kiinnittää huomiota lähimmäisyyteen ja toisista välittämiseen sekä tuoda esiin vapaaehtoistyöntekijöiden tekemää arvokasta työtä. Tavoitteena on myös avata keskustelua vanhusten parissa tehtävän vapaaehtoistyön puolesta sekä rohkaista uusia ihmisiä toimimaan vanhusten lähimmäisinä.

Tärkeintä kirjoituksissa on aiheen käsittelyn aitous ja omakohtaisuus. Kirjoita siis vapaaehtoistyön iloista ja suruista - mitä toiminta on sinulle antanut ja mitä työ on tuonut vanhuksen elämään.

Lisätietoja: http://www.cissehammar.com/kilpailukamari.htm
Cisse
 
Viestit: 41
Liittynyt: 27.05.2006 8:12

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron