Harry Salmenniemi Tuli&Savun uudeksi päätoimittajaksi

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Harry Salmenniemi Tuli&Savun uudeksi päätoimittajaksi

ViestiKirjoittaja MiiaT » 16.01.2007 14:20

Maan johtavan runouslehden Tuli&Savun uutena päätoimittajana aloittaa numerosta 2/2007 lähtien Harry Salmenniemi (s. 1983), Teemu Mannisen siirtyessä muihin tehtäviin. Salmenniemi asuu ja opiskelee nykyään Helsingissä, mutta on kotoisin Jyväskylästä.

Salmenniemen runoja on aiemmin julkaistu mm. Runouden vuosikirja MotMotissa 2004 ja Ylen runokilpailun antologiassa Kuusiraajainen purppuratähti. Hän on myös vuoden 2003 Pikku-Finlandian voittaja.

Tuli&Savun toimitukseen valittiin lisäksi Mikael Brygger, joka on aiemmin toiminut mm. kirjallisuus- ja kulttuurilehti Särössä. Toimituksessa jatkavat Henriikka Tavi ja toimitussihteerinä marraskuussa aloittanut Sirpa Kyyrönen. Lehden toimintaa tukemaan perustetaan keväällä myös toimitusneuvosto.

Tuli&Savua julkaisee Runoyhdistys Nihil Interit. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1994 lähtien, ja on tällä hetkellä Suomen ainut ainoastaan runouteen keskittynyt kirjallisuuslehti.

Lisätietoja:
Vilja-Tuulia Huotarinen, viljatuu@gmail.com / Runoyhdistys Nihil Interit, www.nihil.fi
MiiaT
 
Viestit: 31
Liittynyt: 02.05.2006 17:36

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron