Lumooja etsii taittajaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Lumooja etsii taittajaa

ViestiKirjoittaja Heidi » 18.01.2007 16:08

Lumooja on uuden kotimaisen kirjallisuuden äänenkannattaja. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kirjallisuuslehti haluaa pitää lukijansa tyylikkäästi hereillä ja tarjota ajankohtaista ja monipuolista lukemista.

Nyt Lumooja kaipaa ulkoasulleen uutta luojaa. Jos olet osaava taittaja ja uskot omiin visioihisi, olet etsimämme henkilö. Nettisivujen suunnittelu- ja toteutustaito sekä kyky kuvittaa katsotaan eduiksi.

Taittaja suunnittelee yhdessä päätoimittajan kanssa Lumoojan ulkoasun. Kunnianhimoiselle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa visuaalisia unelmia tai kehittää lehden nykyistä ilmettä. Lumoojaa tehdään talkoovoimin, joten voimme tarjota tehdystä työstä vain nimellisen korvauksen. Toimituksellamme ei ole työtiloja, ja taittotyön voit tehdä missä tahansa. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esim. alan opiskelijalle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi uudelle päätoimittajalle Heidi Laineelle, heidi.laine ät lumooja.fi, 31.1.2007 mennessä. Otsikoi viestisi ”Taittajaksi Lumoojaan”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi aukeamallisen oman näköistä kirjallisuuslehteäsi PDF-tiedostona tai vaihtoehtoisesti jonkin aiemman työsi, joka kuvaa osuvasti kykyjäsi taittajana.

Lisätietoja kirjoittajayhdistys Kapustarinnan julkaisemasta Lumoojasta löydät osoitteesta http://www.unikankare.net/lumooja/index.html
Heidi
 
Viestit: 16
Liittynyt: 17.01.2007 21:39

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron