Heidi Laine Lumoojan uusi päätoimittaja

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Heidi Laine Lumoojan uusi päätoimittaja

ViestiKirjoittaja Heidi » 19.01.2007 22:10

Kotimaiseen nykykirjallisuuteen keskittyvä aikakauslehti Lumooja on saanut uusia tekijöitä. Päätoimittajat Siru Valleala ja Kirsi Jääskeläinen vetäytyvät Lumoojan toimituksesta numeron 4/2006 ilmestyttyä. Uudeksi päätoimittajaksi on valittu FM Heidi Laine. Laine on ammatiltaan kustannustoimittaja, ja hän on toiminut myös Kulttuurivihkot-lehden toimitussihteerinä.

Lumoojan uutena toimitussihteerinä aloittaa Laura Friman. Friman on tv- ja rock-toimittaja ja koulutukseltaan filosofian maisteri. Lisäksi Friman toimii nuorten sanataideohjaajana. Kevään aikana Lumoojan toimitus täydentynee vielä kahdella tekijällä.

Lumoojaa julkaisee turkulainen kirjoittajayhdistys Kapustarinta, jonka tavoitteena on edistään nuoren runon ja proosan esittämistä, kääntämistä, julkaisemista ja lukemista. Lumooja on ilmestynyt vuodesta 2000 lähtien, ja sen uusi toimituskunta pyrkii säilyttämään lehden roolin monipuolisena ja tuorein näkökulmin maailmaa tarkastelevana kirjallisuuslehtenä, joka tähystää rohkeasti marginaaleihinkin. Lukijoiksi Lumooja kutsuu kaikki kirjallisuudesta kiinnostuneet, joille se tulee tarjoamaan kiinnostavia kirjallisuusaiheita ymmärrettävässä paketissa.

Lisätietoja: heidi.laine ät lumooja.fi, http://www.unikankare.net/lumooja/
Myöhemmin aukeavat Lumoojan uudistuneet nettisivut osoitteessa http://www.lumooja.fi
Heidi
 
Viestit: 16
Liittynyt: 17.01.2007 21:39

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa

cron