Lukuviikko - Läsveckan 2007 – tilaa julisteita!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Lukuviikko - Läsveckan 2007 – tilaa julisteita!

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 25.01.2007 14:02

Lukukeskus - Läscentrum
TIEDOTE 25.1.2007
Tiedustelut: (09) 774 6110, http://www.lukukeskus.fi lukukeskus@lukukeskus.fi


<b>LUKUVIIKKO - LÄSVECKAN 2007 – tilaa julisteita!</b>

Lukuviikkoa vietetään vuosittain viikolla 12; tänä vuonna 19.-25.3.2007. Teema on <b>Oma kieli, oma mieli</b>. Se on sama kuin tänä vuonna vietettävällä <b>Agricolan</b> juhlavuodellakin. Lukuviikko on osa suomen kirjakielen perustajan juhlavuotta. Teemaa lähestytään vuoden 2007 tulokulmasta - eikä kovin tiukkapipoisesti.

Ruotsin kielellä Lukuviikko on saanut teemakseen <b>Ett eget alfabet, så börjar det</b>.

Lisätietoja Lukuviikosta on osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/lukuviikko/

Lukuviikon <b>juliste</b> on juuri <b>ilmestynyt</b>. Raikkaan ja hyväntuulisen kaksikielisen julisteen on suunnitellut graafikko <b>Piia Aho</b>.

Julisteita lähetetään postituskulujen hinnalla. Julistetta ei tarvitse tilata kuin sikaa säkissä. Siihen voi tutustua samassa osoitteessa, missä voi tehdä tilauksenkin: http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/ ... liste.html Tilaukset tulevat perille myös sähköpostitse os. seija.haapakumpu@lukukeskus.fi. Netissä on julisteen lähetyshinnasto. Mitä useampi juliste tilataan, sitä edullisemmaksi tulevat yhden julisteen kustannukset.

Lukuviikon mm. kouluja, kirjastoja ja päiväkoteja varten koottu <b>vihjemateriaali</b> julkaistaan Lukuviikon nettisivuilla viikolla 7.

Ahmimisikäisten kirjallisuuslehti <b>Vinskin</b> ja nuorten kirjallisuuslehti <b>LUKU<i>fiiliksen</i></b> vuoden ensimmäiset numerot ovat <b>Lukuviikon teemanumeroita</b>. LUKU<i>fiilis</i> ilmestyy viikolla 10 ja Vinski viikolla 11. Lukuviikon lehtiä voi tilata myös edullisina nipputilauksina. Tilaustiedot ovat osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/lehdet

Kirjailijat ja tänä vuonna erityisesti Agricolan seuraajat, suomentajat, tekevät vierailuita Lukuviikolla. Lisätietoja on osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut

Lukuviikon <b>interaktiivinen nettipaikka</b> avataan jo 12.3.2007. Virtuaalisesti voi kukin kokeilla, millaista olisi olla tämän päivän Agricola.

Information på svenska: http://www.lukukeskus.fi/svenska/laskampanjer/lasveckan
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa

cron