Rihmaston kirjailijavieraana Kirsti Ellilä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Rihmaston kirjailijavieraana Kirsti Ellilä

ViestiKirjoittaja Lauri Levola » 01.02.2007 10:39

<b>Rihmaston kirjailijavierailut jatkuvat - vuoden ensimmäisenä vieraana kirjailija Kirsti Ellilä</b>

Kirjoittajien verkkojulkaisu Rihmasto jatkaa kirjailijavieraiden sarjaa vuonna 2007 uusilla kiinnostavilla manifesteilla. Kuusi kertaa vuodessa kirjailijavieraat julkaisevat kirjoituksen sekä keskustelevat siitä lukijoidensa kanssa Rihmaston keskustelupalstalla (www.rihmasto.net/forum) kuukauden ajan.

Aikaisempia kirjailijavieraita ovat olleet <b>Risto Ahti</b>, <b>Ville-Juhani Sutinen</b>, <b>Juhani Kellosalo</b>, <b>Nora Ekström</b>, <b>Taina Teerialho</b>, <b>Johanna Sinisalo</b> ja <b>Ville Rauvola</b>.


Rihmaston vuoden 2007 vierailut aloittaa helmikuussa kirjailija <b>Kirsti Ellilä</b>.

<i>”Onko naistenviihteellä jotain annettavaa maailmalle ja pitäisikö kirjoittajakoulutusta laajentaa populaarin puolelle? Voiko viihde olla taidetta tai taide olla viihdettä? Missä menee matalakirjallisuuden ja korkeakirjallisuuden veteen piirretty rajaviiva?”</i> kysyy Ellilä manifestissaan <i>Laadukasta roskaa?</i>, joka löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.rihmasto.net/esseet/kirsti_ellila.htm

Keskustelua aiheesta viriää osoitteessa www.rihmasto.net/forum/viewtopic.php?t=2907

Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan!
Lauri Levola
 
Viestit: 20
Liittynyt: 16.03.2006 22:26

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa

cron