LUKUVIIKKO 2007 - Oma kieli, oma mieli

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

LUKUVIIKKO 2007 - Oma kieli, oma mieli

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 07.02.2007 11:57

TIEDOTE
7.2.2007.

Tiedustelut: Lukukeskus – Läscentrum
(09) 774 6110, lukukeskus@lukukeskus.fi
http://www.lukukeskus.fi

<b>Oma kieli, oma mieli – Ett eget alfabet, så börjar det</b>

<b>LUKUVIIKKO 19.3 – 26.3.2007</b>

<b>Valtakunnallista Lukuviikkoa vietetään viikolla 12</b>. Vuoden 2007 teema on <b>Oma kieli, oma mieli</b>, sama kuin Agricolan juhlavuodellakin. Lukuviikolla painotetaan mm. käännöskirjallisuutta ja kaikkien oikeutta omaan kieleen ja kirjallisuuteen, samoin lukemisuraan vaikuttaneita tärkeitä kirjoja.

<b>Lukuviikon materiaalit</b>

<b>Toimintavihjeet ja kirjallisuusvinkit</b> ovat oiva apu Lukuviikon järjestämisessä. Lukuviikkoa voi painottaa kouluissa, kirjastoissa ja päiväkodeissa monin eri tavoin. Kaksikielinen vihjemateriaali on tulostettavissa Lukukeskuksen verkkosivuilta viikolla 7. http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/lukuviikko.

<b>Lukuviikon julisteen</b> on suunnitellut graafikko <b>Piia Aho</b>. Juliste on tilattavissa postikulujen hinnalla. Kuva ja tilausohjeet Lukuviikon verkkosivuilla.

<b>Nuorten kirjallisuuslehti LUKUfiilis ja ahmimisikäisten kirjallisuuslehti Vinski</b> ilmestyvät Lukuviikon teemanumeroina. Tarjolla monipuolisesti kirjoja ja kirjallisuuden ilmiöitä.

<b>Lukuviikon nettipaikka</b> antaa mahdollisuuden kokeilla siipiään tämän päivän Mikael Agricolana. Luo uutta ja pirteää kieltä <b>Yxi, Caxi, Colme –sanakilpailussa</b> http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/lukuviikko. Kilpailu alkaa <b>19.3.2007</b>.

<b>Lukuviikolla kirjailija kohtaa lukijan</b>. Lisätietoja kirjailijavierailuiden järjestämisestä Lukukeskuksesta http://www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut

<b>Yhdessä ideoimalla syntyy ikimuistoinen Lukuviikko!</b>
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa

cron