Kuiskaaja hakee henkilöstöä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kuiskaaja hakee henkilöstöä

ViestiKirjoittaja Kuiskaaja » 20.03.2007 11:15

Kuiskaaja-työryhmä hakee kirjoittajia ja taiteilijoita projektin käynnistämiseen

Kuiskaaja-verkkolehti tulee tähtäämään laaja-alaiseen, mutta valikoituun taiteen ja kulttuurin seurantaan, analyysiin ja kritiikkiin. Tulemme myös vahvasti tukemaan itse taiteen (varsinkin sanataiteen) luomista.

Projekti on vasta käynnistetty, ja kaipaa taitavia kirjoittajia niin taiteen, teatterin, kirjallisuuden, musiikin, elokuvan ja sarjakuvan (myös animen ja mangan) alueilta. Tulemme tuottamaan kausittaisen, ilmaisen verkkolehden, joka koostuu vaihtelevista aiheista. Kirjoittamis- tai luomistyö koostuu artikkeleiden, analyysien ja arvosteluiden tai omien taiteellisten töiden (esim. novellit, valokuvat, maalaustaide) suunnittelusta ja toteuttamisesta, joiden julkaisuun ja esillepanoon projekti tarjoaa mahdollisuuden ja resurssit.

Jos kiinnostuit ylläolevasta, lähetä näytetyö ja esittely itsestäsi Kuiskaajaan. Näytetyö voi olla mitä tahansa - myös taideteokset hyväksytään. Ainoa rajoitus näytetyölle on sen käännettävyys digitaaliseen muotoon, mutta toivottavaa olisi, että se koskisi sitä projektin aluetta, josta olet kiinnostunut. Toimita näytetyö osoitteeseen webmaster(at)kuiskaaja.net. Vastaammme kaikkiin tiedusteluihin.

Lisätietoja näytetyöstä ja Kuiskaajasta osoitteessa:

http://www.kuiskaaja.net

Liity projektin käynnistämiseen ja tule mukaan luomaan ja kehittämään, piirtämään rajoja ja ylittämään ne!

Janne Räikkönen
Päätoimittaja
Verkkolehti Kuiskaaja
Kuiskaaja
 
Viestit: 1
Liittynyt: 20.03.2007 11:07

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 27 vierailijaa

cron