Haku kirjoittamisen maisteriopintoihin 30.4

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Haku kirjoittamisen maisteriopintoihin 30.4

ViestiKirjoittaja Ristonp » 20.03.2007 13:41

Haku kirjoittamisen maisteriopintoihin 30.4 mennessä

Jyväskylän yliopiston kirjoittamisen maisteriopintoihin voivat pyrkiä kandidaatin tutkinnon tai kirjallisuuden / kirjoittajakoulutuksen aineopinnot suorittaneet.

Opinnot on Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden oppiaineen koordinoima ohjelma, jonka puitteissa keskitytään sekä omaan kirjalliseen ilmaisuun ja kirjoittamisen teoreettiseen tutkimukseen. Olennainen osa opintoja on henkilökohtaisten kirjoittamisen taitojen kehittäminen.

Kirjoittamisen maisteriohjelman opetuksen ja tutkimuksen painopistealueita ovat mm. kirjoittamisen opettaminen, verkkokirjoittaminen, tekijyyden yhteisöllisyys, kirjallisuuden synty ja kirjoittamisen historia.

Maisteriopintoihin haetaan Jy humanistisen tiedekunnan yhteisellä hakulomakkeella (pdf) 30.4.2007 mennessä. Hakulomakkeen liitteessä pyydetään selvittämään opintojen lähtökohtia ja päämääriä sekä toimittamaan kymmenen (10) liuskan verran tekstinäytteitä kirjoittamisen eri alueilta. Lisäksi hakemukseen tulee liittää aineopinnoissa tehty proseminaariesitelmä (eli kandidaatintutkielma).

Hakulomake: http://www.jyu.fi/hum/opiskelijavalinta ... ikhaku.pdf
Kirjoittamisen maisteriohjelma http://www.jyu.fi/hum/laitokset/taiku/o ... riohjelma/

Lisätietoja: Risto Niemi-Pynttäri rniemi@cc.jyu.fi
Yliassistentti, kirjallisuus, Jyväskylän yliopisto
Ristonp
 
Viestit: 22
Liittynyt: 25.04.2006 15:30

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 30 vierailijaa

cron