Nova-kirjoituskilpailun deadline lähestyy

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nova-kirjoituskilpailun deadline lähestyy

ViestiKirjoittaja AnneL » 21.03.2007 18:08

Vuoden 2007 NOVA-novellikilpailun deadline lähestyy.

Turun Science Fiction Seura ja Suomen Tieteiskirjoittajat järjestävät kahdeksatta kertaa palautteellisen science fiction- ja fantasianovellikilpailun.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet kaunokirjallista teosta (omakustanteet ja julkaisut antologioissa eivät ole este osallistumiselle).

Novellit tulee kirjoittaa suomeksi. Aihe on vapaa, kunhan se liittyy science fictioniin tai fantasiaan. Kisaan saa osallistua useammalla novellilla. Tekstit, joiden maksimipituus on 20 liuskaa, postitetaan kolmena kappaleena ja nimimerkein varustettuna Turun Science Fiction Seuralle 2.4.2007 mennessä osoitteeseen TSFS ry. / NOVA 2007, PL 538, 20101 Turku.

Esiraatiin kuuluvat Anna Ohinmaa, Leila Paananen ja Tuukka Urpi. Tuomaristoon kuuluvat TSFS:n edustaja Suvi Allén, Kosmoskynän päätoimittaja Pasi Karppanen, professori Liisa Rantalaiho, Nova 2001-voittaja Katja Salminen ja toimittaja Miina Supinen.

Palautetta annetaan kolmiportaisen mallin mukaan. Palkitut novellit (sijat 1-10) saavat palautetta tuomaristolta. Esiraadilta tuomaristolle edenneet, mutta sijoittumatta jääneet novellit saavat palautteen esiraadilta. Muut palautetta pyytäneet saavat esiraadin kirjoittaman yleispalautteen, jossa käydään läpi vuoden sadon suurimpia kompastuskiviä ja yleisiä kirjoitusohjeita.

Järjestäjät toivovat runsasta osallistumista niin kokeneilta kuin aloitteleviltakin kirjoittajilta.

Lisätietoja: NOVA-sihteeri Tytti Korhonen, nova2007(ät)tsfs(piste)roskakorifi, http://www.tsfs.fi/nova/ ja http://novakilpailu.livejournal.com/.
AnneL
 
Viestit: 61
Liittynyt: 18.04.2006 21:57

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 35 vierailijaa

cron