Lemminkäinen - ensi-ilta 13.4. Tampereella

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Lemminkäinen - ensi-ilta 13.4. Tampereella

ViestiKirjoittaja Tanssiteatteri MD » 22.03.2007 14:52

Tanssiteatteri Mobita/Dansco esittää

LEMMINKÄINEN

Hällä-näyttämöllä Tampereella
- ensi-ilta pe 13.4.2007 klo 19, toinen esitys la 14.4.2007 klo 19

Tamperelaisen Tanssiteatteri Mobita/Danscon Lemminkäinen-teos saa ensi-iltansa Hällä-näyttämöllä 13.4. klo 19. Teoksen koreografia, ohjaus ja käsikirjoitus on Mobita/Danscon tanssija-koreografin Samuli Roinisen. Lemminkäinen-teoksessa kalevalainen runomitta ja nykytanssi yhdistyvät herkäksi ja vahvaksi kertomukseksi ihmisen halusta uusiutua ja kykenemättömyydestä muutokseen. Kertomus tarttuu suomalaiseen kansanrunouteen, sen rytmiin ja mielenliikutuksiin, joihin Tanssiteatteri Mobita/Danscon esiintyjät heittäytyvät koko arsenaalillaan.

Mittavan Lemminkäinen-tuotannon rinnalla Anna-Riikka Lavia työstää väitöstutkimusta kansanperinteen tuotteistamisesta. Internet-sivuilla www.mobitadansco.com/lemminkainen taustoitetaan Lemminkäisen ajan maailmaa ja tarkastellaan perinteen muuttumista tuotteeksi. Sivuilta pääsee helposti linkkien ja lähdeluettelon avulla laajentamaan tietoutta kalevalaisesta elämänmuodosta. Lauantain 14.4. esityksen jälkeen järjestetään aiheesta alustettu yleisökeskustelutilaisuus. Alustajina on Anna-Riikka Lavia ja Lassi Saressalo.

-----------------------

Tiedustelut ja lippuvaraukset puh. (03) 3392 6600 arkisin klo 9 - 16.
Liput 12 euroa, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 8 euroa.
Lisätiedot www.mobitadansco.com
Tanssiteatteri MD
 
Viestit: 4
Liittynyt: 15.09.2006 8:39

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa

cron