Runo-Kaarina

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runo-Kaarina

ViestiKirjoittaja parkko » 10.04.2007 10:01

Runo-Kaarina 2007-kilpailu käynnistynyt

Kaarinan kaupunki toteuttaa tänä keväänä 14. kerran valtakunnallisen runokokoelmakilpailun esikoisrunoilijoille. Voittaja julkistetaan Turun kirjamessuilla 5.-7.10.2007

Kilpailu on avoin kaikille esikoisrunoilijoille ja runojen aihe on vapaa. Kilpailun järjestäjä etsii 50-100 runon kokoelmaa. Järjestäjä varaa oikeuden teoksen lopulliseen toimittamiseen julkaisukuntoon.

Nimimerkillä varustetut käsikirjoitukset tulee toimittaa 15.5.2007 mennessä osoitteella Runo-Kaarina, PL 22, (Lautakunnankatu 4), 20781 Kaarina. Mukaan on liitettävä suljettu, nimimerkillä varustettu kirjekuori, jossa on kirjoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero. Kilpailumateriaalia ei palauteta.

Kaarinan kaupunki julkaisee syksyllä kustannuksellaan kilpailun voittaneen runoteoksen ja suorittaa siitä voittajalle normaalin tekijänpalkkion.

Julkaistavan esikoisrunokokoelman valitsee Kaarinan kaupungin nimeämä valintaraati, jonka puheenjohtajana toimii kirjailija Harri Raitis ja jäseninä kirjailijat Kari Levola, Tommi Parkko, Reetta Niemelä, Mika Terho sekä Kari J. Kettula, Pekka Kontturi, Merja Lehtonen ja Sirkka Mylly.
parkko
 
Viestit: 17
Liittynyt: 10.04.2006 12:11

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron