LUKUfiilis etsii toimittajaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

LUKUfiilis etsii toimittajaa

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 30.04.2007 9:45

<b>LUKUfiilis etsii toimittajaa</b>

Lukukeskuksen julkaisema nuorten kirjallisuuslehti <b>LUKUfiilis etsii sivutoimista toimittajaa</b>. LUKUfiilistä tehdään lukio- ja yläkouluikäisille nuorille. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Yleisimmin lehdessä on 24 sivua. Uutta toimittajaa etsitään <b>numeroiden 3/07-4/08 tekijäksi</b>.

Edellinen toimittaja jättää tehtävän perheenlisäyksen vuoksi.

Toimittajan tulee tuntea sekä yleistä kirjallisuutta että nuortenkirjoja. Lisäksi toimittaja tarvitsee kirjoittamiskokemusta sekä journalistista osaamista. Kirjallisuuden ja journalismin opintoja arvostetaan.

LUKUfiiliksen päätoimittaja on luottamustoiminen, joten toimittaja on sekä lehden toimitussihteeri että vastaava toimittaja.

LUKUfiiliksellä on luottamustoiminen toimituskunta, jossa on mukana myös kohderyhmään kuuluvia nuoria. Toimituskunnan tärkein rooli on lehtien sisällön ideointi. Lehden avustajista selvä enemmistö on nuoria kirjoittajia.

Toimittaja kokoaa lehden. Tähän kuuluu ideointi, yhteydenpito avustajaverkostoon ja verkoston uudistaminen sekä nuorten kirjoittajien ohjaaminen, juttujen editointi, kuvitusmateriaalin hankinta, yhteistyö taittajan kanssa sekä tiedotustehtäviä.

LUKUfiilis 3/2007 ilmestyy viikolla 40 ja 4/2007 viikolla 48. LUKUfiiliksen 3/2007 toimittamiseen liittyviä tehtäviä ajoittuu jo kesäkuukausiin.

Toimittaja työskentelee pääosin omissa tiloissaan. Kokoukset pidetään Lukukeskuksen toimistossa.

LUKUfiiliksen kustantaja on Stellatum Oy.

Tehtävästä kiinnostuneiden tulee lähettää <b>hakemus viimeistään 10.5.2007</b> os. Riitta Vaismaa, Lukukeskus, PL 8, 00531 Helsinki tai riitta.vaismaa(at)lukukeskus.fi. Hakemukseen tulee liittää lehtikohtainen palkkiotoivomus.

Lisätietoja LUKUfiiliksestä on osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/lehdet/luku_i_fiilis_i_/. Lehtiin voi tutustua esim. kirjastoissa.

Puhelintiedustelut Riitta Vaismaalle (09-77461144 tai 050-3019226) klo 11-16 välisenä aikana, ei maanantaisin.
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 40 vierailijaa

cron