KIRJAKANTTI ÄÄNESSÄ

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

KIRJAKANTTI ÄÄNESSÄ

ViestiKirjoittaja Kirjakantti » 15.05.2007 11:58

Kirjakantti-kirjallisuustapahtumassa 8. syyskuuta järjestettävä Kuopion äänirunousseminaari (Kuopion kaupunginkirjaston kokoussali klo 13-16) tutkii tänä vuonna runouden ja äänitaiteen suhteita. Seminaarin päävieraiksi saapuu kaksi äänitaiteen tunnettua esiintyjää, suomalainen Juha Valkeapää ja yhdysvaltalainen Charlie Morrow, jotka ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä. Seminaarissa Valkeapää ja Morrow kertovat työstään ja esittävät tuotantoaan. Heidän esityksiään kommentoi runoilija Jonimatti Joutsijärvi. Seminaarin puheenjohtajana toimii runoilija Leevi Lehto. Seminaari järjestetään kolmatta kertaa yhteistyössä Runoyhdistys Nihil Interitin sekä Kuopion kesäyliopiston kanssa.

Äänirunouden seminaari liittyy Kirjakantissa järjestettävään Poetry slamin SM-kisaan. Lavarunoilijat ja muut oman äänensä monipuolisesta käyttämisestä kiinnostuneet voivat osallistua Juha Valkeapään vetämään äänipajaan. Instrumenttina ovat korvat ja suu. Kirjakantissa saa myös kantaesityksensä Valkeapään ääniperformanssi Kuka oli Minna Canth? (lauantaina ja sunnuntaina klo 12-12.30 Minna Canthin kadulla). Lisäksi Charlie Morrow'lla on oma Mies ja ääni -iltansa (lauantaina klo 20-21 Burts Tea & Coffeessa).


Seminaarista tarkemmin:
Leevi Lehto, 040 550 6262, leevilehto(at)gmail.com

Kirjakantti-kirjallisuustapahtuman muu ohjelmisto julkistetaan kesäkuun alussa.

Kirjakantista lisää:
Ritva Kolehmainen, 040 543 1712, r.kolehmainen(at)dnainternet.net
Johanna Sorjonen, 040 821 7836, johanna.sorjonen(at)nic.fi

www.kipinatapahtumat.fi
Kirjakantti
 
Viestit: 4
Liittynyt: 18.04.2007 10:48

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron