Nuorten kirjallisuuslehti LUKUfiiliksen toimittajaksi Pertti

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nuorten kirjallisuuslehti LUKUfiiliksen toimittajaksi Pertti

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 25.05.2007 11:08

Lukukeskus – Läscentrum

TIEDOTE 25.5.2007

Tiedustelut: lukukeskus(at)lukukeskus.fi tai Riitta Vaismaa, 050-3019226


<b>Nuorten kirjallisuuslehti LUKU<i>fiiliksen</i> toimittajaksi Pertti Terho</b>

Lukukeskus – Läscentrumin hallitus on valinnut 22 hakijasta nuorten kirjallisuuslehti LUKU<i>fiiliksen</i> toimittajaksi FM <b>Pertti Terhon</b> Jyväskylästä.

Terho (44 v.) on kokenut kirjallisuuskriitikko. Hänellä on myös äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana hankittu vankka kokemus nuorten kanssa toimimisesta. Hän on opettajan tehtävässään toimittanut koululaisten kanssa paikallislehteen materiaaleja useiden vuosien ajan. Terho on tottunut niin tekstien työstämiseen kuin palautteen antamiseen myös tehtävässään Kansanvalistusseuran etäopiston proosakirjoittajien ohjaajana sekä samaisen organisaation kotiperuskoulun etäopettajana.

LUKU<i>fiilis</i> on neljästi vuodessa ilmestyvä nuorten lukijoiden äänenkannattaja, jota julkaisee Lukukeskus ja jonka kustantaja on Stellatum Oy. LUKU<i>fiiliksen</i> avustajista valtaosa kuuluu lehden kohderyhmään, yläkoulu- ja lukioikäisiin nuoriin.

Terhon tehtävä lehden toimitussihteerinä kestää vuoden 2008 loppuun.

http://www.lukukeskus.fi/lehdet/
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 38 vierailijaa

cron