Kirjoittajalinjat Orivedellä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjoittajalinjat Orivedellä

ViestiKirjoittaja Reijo Virtanen » 18.05.2006 9:53

Oriveden Opiston kirjoittajalinjat 2006 – 2007

Kirjoittamisen taitoja voi opiskella Oriveden Opistossa läpi lukuvuoden elokuusta 2006 toukokuulle 2007. Vaihtoehtoina eri alojen kirjoittajille ovat sanataiteen, journalismin sekä draama- ja elokuvakäsikirjoittamisen linjat. Linjoilla voi opiskella vapaatavoitteisesti tai yliopistoarvosanoja suorittaen. Lisäksi ohjelmassa on luovan kirjoittamisen peruslinja vasta-alkajille. Opintotukea voi hakea vähintään 8 viikon mittaiseen kokopäivätoimiseen opiskeluun.

Luovan kirjoittamisen peruslinja on uutta Orivedellä. Se on tarkoitettu niille aikuisille, joilla on vähän kokemusta luovasta kirjoittamisesta, mutta jotka haluavat kokeilla alaa omaksi ilokseen tai hankkia perustaitoja myöhempää jatko-opiskelua varten. Linja sopii hyvin omakohtaisten tarinoiden kirjoittajille, mutta myös taiteellista ilmaisuaan kehittäville aikuisille - iästä riippumatta. Lukuvuoden aikana kirjoitetaan paljon ja perehdytään julkaistuun kirjallisuuteen luentojen, lukupiirien ja analyysikurssien kautta. Luovan kirjoittamisen peruslinjaan ei sisälly yliopistollisia opintoja.

Sanataiteen linjalla voi suorittaa yliopistolliset perusopinnot sanataiteesta. Draaman ja elokuvan sekä journalismin linjoilla voi suorittaa perusopinnot kirjoittamisesta ja/tai kirjallisuudesta avoimen yliopiston opintoina. Journalistiikan opiskelu on kaikilla linjoilla mahdollista. Yliopisto-opinnot Orivedellä ovat Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisia.

Avoimen yliopiston väylällä voi yhden tai useamman vuoden aikana suorittaa useita eri yliopistoaineita. Perusopinnoista voi jatkaa aineopintoihin. Väylän kautta kuka tahansa, pohjakoulutuksestaan riippumatta, voi hakeutua yliopistoon tutkintoa suorittamaan.

Luovan kirjoittamisen maisteriohjelmaan Jyväskylän yliopistoon voi hakea suoritettuaan yliopistolliset perus- ja aineopinnot kirjoittamisen aloilla.

Uutuuksia Oriveden Opistossa ovat myös suomen kielen ja kirjallisuuden linja v. 2006 – 2007 sekä englannin kielen ja kääntämisen linja tammikuusta 2007 alkaen.

Lisätiedot:
www.orivedenopisto.fi
orivedenopisto@kvs.fi
puh. 0207 511 511
Reijo Virtanen
 
Viestit: 121
Liittynyt: 18.05.2006 8:01

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 42 vierailijaa

cron