Ilmoittautuminen NVL:n kevään kirjoituskursseille käynnissä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Ilmoittautuminen NVL:n kevään kirjoituskursseille käynnissä

ViestiKirjoittaja nuorenvoimanliitto » 13.12.2013 13:38

Nuoren Voiman Liitto järjestää keväällä 2014 kaksi kirjoittamisen intensiivikurssia (yli 18-vuotiaille). Mahdollisen proosan työpajan (4 tapaamiskertaa) ohjaa Markku Eskelinen, ja mitallisen runouden kurssin (2 tapaamiskertaa) Teemu Manninen. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä.

MAHDOLLISEN PROOSAN TYÖPAJA (Markku Eskelinen)

Mahdollisen Kirjallisuuden Seuran Markku Eskelisen intensiivikurssilla tutustutaan valtavirrasta poikkeavan proosakirjallisuuden keinoihin ja mahdollisuuksiin ja kokeillaan, mitä niillä voi saada aikaiseksi.

Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä ja jatkuu joulukuun loppuun. Ilmoittautumisen oheen on liitettävä motivaatiokirje, jonka perusteella kurssin osallistujat valitaan.

Kurssi järjestetään lauantaipäivisin klo 11--17 seuraavina päivinä: 15.2., 15.3., 26.4. ja 17.5.

Ilmoittautumiset ja motivaatiokirjeet sähköpostitse osoitteeseen katariina.kaarlela(at)nuorenvoimanliitto.fi. Ilmoita nimesi, syntymävuotesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja oletko Nuoren Voiman Liiton jäsen tai haluaisitko liittyä jäseneksi. Kurssi maksaa jäsenille 60 euroa ja muille 75 euroa. Täysi-ikäisille jäsenmaksu vuonna 2014 on 15 euroa, alle 18-vuotiaat voivat liittyä jäseneksi ilmaiseksi.

MITOISTA MUOTOIHIN (Teemu Manninen)

Runomitat polvineen ja jalkoineen ovat nykyään niin vähän tunnettuja, ettei näitä monta tuhatta vuotta runoutta proosasta erottaneita keinoja enää tunnisteta, vaikka niitä runoissa ilmenisikin. Kurssilla käydään läpi mitallisen runouden perusteita ja mitallisuudesta kumpuavaa rikasta runomuotojen perinnettä.

Kurssin ohjaa runoilija Teemu Manninen ja se kokoontuu lauantaipäivinä 18.1. ja 1.2. klo 11--17. Opetus järjestetään Nuoren Voiman Liiton toimitiloissa osoitteessa Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki.

Kurssille voidaan ottaa 12 osallistujaa. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen katariina.kaarlela(at)nuorenvoimanliitto.fi tai puhelimitse ma--ke klo 10--16 numeroon 044 303 7819. Ilmoita nimesi, syntymävuotesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja oletko Nuoren Voiman Liiton jäsen tai haluatko liittyä jäseneksi. Kurssi maksaa jäsenille 50 euroa ja muille 65 euroa. Täysi-ikäisille jäsenmaksu vuonna 2014 on 15 euroa, alle 18-vuotiaat voivat liittyä jäseneksi ilmaiseksi.

Lisätietoa: http://www.nuorenvoimanliitto.fi/kirjoi ... vikurssit/
nuorenvoimanliitto
 
Viestit: 121
Liittynyt: 22.02.2011 13:51

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron