Runotyöpaja Assisissa 3.-10.3.14

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runotyöpaja Assisissa 3.-10.3.14

ViestiKirjoittaja parkko » 28.12.2013 17:20

Runotyöpaja Assisissa 3.-10.3.14 Assisissa, Italiassa.

Maaliskuun alussa järjestetään runotyöpaja Artestudio Ginestrellassa Assisissa. Mukaan otetaan kuusi kurssilaista.

Työpajassa käydään viikon ajan läpi niin runouden teoriaa kuin käytäntöäkin. Kurssilaisten runojen palautekeskusteluihin käytetään runsaasti aikaa. Kurssin oppimateriaalina on Tommi Parkon Kirjoita runo - opas aloittelevalle runoiijalle (Avain 2011) ja artikkelikokoelma Runon vapaus - syventävä opas runouden lukemiseen ja kirjoittamiseen (Avain 2014, teos varsinaisesti ilmestyy vasta maaliskuun lopulla).

Artestudio Ginestrella on taiteilijaresidenssi joka sijaitsee vuoristossa noin kymmenen kilometrin päässä Assisin keskustassa. Assisi on erityisen tunnettu pyhinvaelluskohteena mutta myös rauhallisena ja eksoottisena matkakohteena suomalaisille. Residenssissä on rauhallista työskennellä ja maaliskuussa residenssivieraita on vähän. Maaliskuussa yöt ovat vielä varsin viileitä joten kaikkein kylmälle herkimmille kurssi ei sovellu.

Kurssin vetäjänä toimii Tommi Parkko, kolme runokokoelmaa ja kaksi tietokirjaa julkaissut kirjailija. Hänellä on mittava kokemus runokurssien vetäjänä niin Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaineessa kuin muuallakin. Kurssi sisältö räätälöidään osallistujien tason ja toiveiden mukaan.

Kurssin hinta on 550 euroa + kurssilaisen matkat (250 euroa). Kurssin hinta pitää sisällään opetuksen, majoituksen kahden hengen huoneissa, aamiaisen ja retket lähiseudun turistikohteisiin. Matkakulujen suuruus riippuu matkustastavasta ja lippujen ostamisen hetkestä. Lounaat ja illalliset joko tehdään yhdessä tai käydään ravintoloissa yhdessä sovitulla tavalla.

Ilmottautumiset 15.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen parkko@kaapeli.fi

Valokuvia paikasta löytyy residenssin sivuilta:
http://artestudioginestrelle.wordpress.com
parkko
 
Viestit: 17
Liittynyt: 10.04.2006 12:11

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa

cron