AIKA-Runokilpailu

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

AIKA-Runokilpailu

ViestiKirjoittaja Hla_Runonkantajat ry » 17.01.2014 17:48

KUTSU RUNOKILPAILUUN

Heinolan Runonkantajat ry järjestää Runokilpailun. Kilpailun aihe on AIKA. Osallistumisaika on 7.1-31.5.2014. AIKA -runokilpailun esiraatina toimii Heinolan Runonkantajat ry ja päätuomarina lahtelainen runoilija JORMA MARTIKAINEN.

Runokilpailun palkinnot:
1. palkinto 200€ + 50€ arvoinen kirjalahjakortti
2. palkinto 100€ + 30€ arvoinen kirjalahjakortti
3. palkinto 50€ + 20€ arvoinen kirjalahjakortti
4. Lippupaketti kahdelle + väliaikatarjoilu Heinolan kesäteatteriin
5. Lippupaketti kahdelle + väliaikatarjoilu Heinolan kesäteatteriin.

Kilpailun viisi parasta saavat tilaisuuden tulla esittämään runojaan Heinolassa 1.7.-6.7.2014 järjestettävälle Runo kantaa! -runoviikolle.

SÄÄNNÖT:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet pysyvästi Suomessa asuvat henkilöt jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat tai omakustanteet eivät ole osallistumiselle este. Kilpailuun voi osallistua kolmella aiemmin julkaisemattomalla runolla. Runon tyyli on vapaa. Kilpailurunojen tulee olla perillä viimeistään 31.5.2014. Kilpailuun osallistutaan sähköpostilla kannatarunoa@gmail.com. RUNOT KIRJOITETAAN VIESTIKENTTÄÄN, RUNOJEN LOPPUUN NIMIMERKKI. Postin liitteeksi tulee laittaa NIMIMERKILLÄ NIMETTY TEKSTITIEDOSTO, jossa nimimerkin NIMI, OSOITE, S-POSTI ja PUHELINNUMERO. Tai postittamalla kilpailurunot etanapostilla: Heinolan Kulttuuritoimisto "Runokisa", Savontie 5, 18100 Heinola. Runojen yhteyteen tulee kirjoittaa nimimerkki. Samaan kuoreen toinen kuori jonka päälle nimimerkki.Tämän kuoren sisään yhteystiedot. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kesäkuun 20. päivään 2014 mennessä.

Heinolan Runonkantajat ry varaa oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä runoja tulevissa sähköisissä ja kirjallisissa julkaisuissaan. Lisätietoja: https://www.facebook.com/pages/AIKA-Run ... 297?ref=hl tai heinolanrunonkantajat@gmail.com
Hla_Runonkantajat ry
 
Viestit: 1
Liittynyt: 17.01.2014 15:11

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 27 vierailijaa

cron