Elävän Kirjallisuuden Festivaali 15.2. Tampereella

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Elävän Kirjallisuuden Festivaali 15.2. Tampereella

ViestiKirjoittaja EKF_tiedottaja » 01.02.2014 13:55

Elävän Kirjallisuuden Festivaali (EKF) tulee taas ja tuo tullessaan eloa ja ruumiita Tampereen kulttuurimaisemaan!

Festivaali järjestetään lauantaina 15.2.2014 Työväenmuseo Werstaalla, nyt jo kuudennen kerran. Festivaalilla nähdään monenlaisia taiteen- ja tieteentekijöitä, kuten Leena Parkkinen, Hanna Hauru, Chatchai, Markku Toivonen, Livia Hekanaho ja Ilmari Kortelainen. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tämän vuoden teema ”Ruumis!” tuo esille ruumin ja kehollisuuden käsittelyä kirjallisuudessa ja taiteessa niin esteettisistä, temaattisista kuin poliittisistakin näkökulmista käsin. EKF on luonteeltaan poikkitaiteellinen tapahtuma ja se haluaa haastaa eri tahoja keskinäiseen ajatustenvaihtoon.

EKF 2014:n ohjelma koostuu kirjallisuus- ja taidekeskusteluista, performanssiesityksistä, filosofisesta debatista ja runoudesta sekä kehollisen kirjoittamisen työpajasta. Keskustelua käydään muun muassa zombeista ja groteskista, seksuaalisuudesta ja meditaatiosta sekä kirjoittamisesta työnä.

Festivaalielämystä täydentää EKF-iltana Kulttuuritalo Telakalla järjestettävä Tiiliskivi-klubi. Tiiliskivi on Tampereen yliopiston kirjallisuudenopiskelijoiden ainejärjestö Teema ry:n jakama kirjallisuuspalkinto.

Festivaalia järjestää Elävän Kirjallisuuden Yhdistys - ELKI ry, joka on tamperelaisten kirjallisuudenopiskelijoiden vuonna 2009 perustama yhteisö. EKF tuotetaan pääasiassa vapaaehtois- ja talkoovoimin.

Lisätietoa tapahtumasta antavat:

Tiedottaja-tuottaja EKF 2014
Anu Luoma
tiedottaja@ekf.fi
040 2424864

Koordinaattori-tuottaja EKF 2014
Piita Kiviaho
koordinaattori@ekf.fi
044 5857387

http://www.ekf.fi
http://www.facebook.com/ekftampere
EKF_tiedottaja
 
Viestit: 1
Liittynyt: 28.01.2014 10:00

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa

cron