Poetry Jam 20.2.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Poetry Jam 20.2.

ViestiKirjoittaja nuorenvoimanliitto » 07.02.2014 13:02

Poetry Jam 20.2.
Cafe Mascot klo 20
Neljäs linja 2, 00530 Helsinki

Vuoden ensimmäinen Poetry Jam -klubi-ilta käynnistyy tuhdilla runo- ja laulukattauksella torstaina 20.2., kun sanataide valtaa Cafe Mascotin klo 20 alkaen. Lavalla kuullaan uunituoretta runoutta Ville Hytöseltä ja Vilja-Tuulia Huotariselta, joiden lisäksi esiintymään saapuu spoken word -musiikkiduo Metsämarja & Metsä (tuore esikoisrunoilija Ilkka Hautala & muusikko Arttu Partanen). Illan lauletusta lyyrisyydestä vastaa lumoava a cappella -viisikko Ensemble Norma.

Kuten aina ennenkin, Poetry Jam -illan päätteeksi järjestetään open mic -osio, jonka aikana kuka tahansa yleisön jäsen saa astua lavalle esittämään omaa materiaaliaan. Kevään Jameissa avomikkiosiot ovat erityisessä keskiössä, ja tällä kertaa paikalla on sarjakuvataiteilija Petri Koikkalainen, joka piirtää livenä jokaisesta open mic -esiintyjästä pikamuotokuvan.

Helmikuisen runoillan juontaa runoilija Kasper Salonen, ja levyjä aina sulkemisaikaan saakka soittaa dj Vallilan Dionysos. Jamit järjestää Helsinki Poetry Connection ja Nuoren Voiman Liitto. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tiedustelut:

Kasper Salonen, toiminnanjohtaja
Helsinki Poetry Connection
ksalonen@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/
nuorenvoimanliitto
 
Viestit: 121
Liittynyt: 22.02.2011 13:51

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 38 vierailijaa

cron