Luovaa kirjoittamista aikuisille (myös etänä)

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Luovaa kirjoittamista aikuisille (myös etänä)

ViestiKirjoittaja VSTK » 20.08.2014 11:45

Vantaan sanataidekoulun aikuisten kurssit alkavat pian Vantaalla ja Helsingissä. Vielä ehtii ilmoittautua. Kursseja myös etäopiskeluun!

Kaikkiin kursseihin ilmoittautuminen ja lisätietoa tästä: http://sanataidekoulu.fi/sanataidekoulu/yhteydenotto/

Kurssimme löytyvät myös osoitteesta: http://sanataidekoulu.fi/opetus/aikuiset/


KIRJOITTAJAN STARTTIKURSSI (HELSINKI)
Haluaisitko kirjoittaa, mutta et tiedä miten? Kasvaako sisälläsi kertomus, joka ei löydä tietään ulos? Haluatko herättää mielessäsi uinuvat runonpoikaset?
Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat päästä kiinni kirjoittamiseen. Kurssilla kokeillaan niin proosan, runon kuin draamankin kirjoittamista yksinkertaisten ja hauskojen harjoitusten avulla. Ne myös auttavat hahmottamaan, mikä olisi itsellesi luontevin kirjoittamisen laji. Kurssi sopii kaiken tasoisille kirjoittajille!
Ohjaaja: sanataideohjaaja, kirjailija Johannes Keltto
Tiistaista 2.9. klo 18.00-20.00 alkaen, joka II viikko, Rikhardinkadun kirjasto
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... lsingissa/

NUORTEN AIKUISTEN LUOVA KIRJOITTAMINEN (Helsinki)
Tämä luovan kirjoittamisen ryhmä on suunnattu nuorille kirjoittajille, jotka haluavat kehittyä lyriikan, proosan ja draaman kirjoittajina. Keskitymme henkilökohtaisen ohjauksen kautta jokaisen kirjoittajan oman ilmaisun hiomiseen. Tarjoamme ohjausta kirjoittamisen käynnistämiseen, ylläpitämiseen ja loppuun viemiseen. Saat palautetta teksteistäsi ja vinkkejä niiden kehittelyyn. Ennen kaikkea saat ryhmän vertaistuen kaunokirjallisen polkusi alkuun. Lisäksi teemme retkiä, joilla tutustumme pääkaupunkiseudun vilkkaaseen kulttuurielämään. Kurssi sopii kaiken tasoisille kirjoittajille!
Ohjaaja: sanataideohjaaja, kirjailija Johannes Keltto
Tiistaista 2.9. klo 16.00-16.00 alkaen, joka II viikko, Rikhardinkadun kirjasto
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... ten-ryhma/

KUUNTELEEKO JOKU? – KUUNNELMAKURSSI (TIKKURILA)
Mitä vaatiikaan kuunnelma tekstiltään? Kuinka saada kuuntelija heristämään korviaan ja kuulolla? Teemme kurssilla kuunnelmia ideoinnista äänitykseen ja esitykseen asti.
Ohjaajina: sanataideohjaaja, rehtori Aulikki Rundgren ja medianomi, kuunnelma-ekspertti Aarne Lindén.
Tiistaista 16.9. klo 18.30-20.45 alkaen, joka II viikko, Vantaan sanataidekoululla, Tikkurilan silkkitehtaalla. (Tikkurilantie 44 P)
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... lmakurssi/

DEKKARIKURSSI (TIKKURILA)
Opiskelemme juonen kehittämistä ja lukijan koukuttamista. Monipuolisin tehtävin luomme omaa dekkarikirjallisuutta. Tutustumme kaunokirjallisuuden tapaan käsitellä rikoksia. Pohdimme myös sitä mikä ajassamme on rikos ja siitä annettava rangaistus.
Ohjaaja: rehtori Aulikki Rundgren
Tiistaista 16.9. klo 17.00-18.30 alkaen, joka II viikko, Vantaan sanataidekoululla, Tikkurilan silkkitehtaalla. (Tikkurilantie 44 P)
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... arikurssi/

RENTOUDU JA KIRJOITA - RUNO- JA PROOSAKURSSI (TIKKURILA)
Miten rentoudutaan? Mikä merkitys sillä kirjoittajalle? Teemme vapaan kirjoittamisen menetelmin tekstiharjoituksia, rohkaistumme kirjoittamaan heittäytyen ja tutustumme runon ja proosan risteyksiin. Kurssilla käytetään hyväksi mindfulness –rentoutusharjoituksia. Vetäydymme kurssin aikana viikonlopuksi rauhoittavaan ympäristöön (pääkaupuinkiseudulla), keskitymme rentoutuneina tuottamaan materiaalia tekstiemme pohjaksi, jaamme kokemuksia.
Lisätietoa: info@sanataidekoulu.fi
Ohjaaja: rehtori Aulikki Rundgren
Tiistaista 9.9. klo 18.30-20.45 alkaen, joka II viikko, Vantaan sanataidekoululla, Tikkurilan silkkitehtaalla. (Tikkurilantie 44 P)
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... i-runolle/

LÖYTYÖRETKI KIRJOITTAMISEEN (TIKKURILA)
Kurssilla on tarjolla kirjoittamisen aiheita ja erilaisia harjoituksia, joilla saadaan luovuus liikkeelle ja kynä kulkemaan. Kurssiin kuuluu myös kotitehtäviä. Kirjoittajat saavat palautetta teksteistään ohjaajalta ja muilta ryhmän kirjoittajilta. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että kokeneille.
Ohjaaja: sanataideohjaaja Soili Pohjalainen, p. 044 541 5814, soili. pohjalainen (ät) saunalahti. fi
Keskiviikkosta 3.9. klo 18.00-20.15 alkaen, joka II viikko, Vantaan sanataidekoululla, Tikkurilan silkkitehtaalla. (Tikkurilantie 44P)
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... en-kurssi/

TEKSTIPAJA JA AVOIN SANAHAUTOMO
Eikö kirjoittamiselle löydy aikaa? Mistä palautetta ja vinkkejä tekstin kehittelyyn?
Tekstipajassa keskityt oman tekstisi luomiseen ja editoimiseen. Saat inspiroivia tehtäviä, ohjausta oman ilmaisun kehittämiseen ja palautetta teksteistäsi. Kurssi mahdollistaa kirjoittamisen ylläpitämisen kiireisen arjen keskellä. Se tarjoaa tukea proosa- tai runokäsikirjoituksen kokoamiseen. Palautekeskustelujen kautta suhde omiin teksteihin syvenee ja saat käytännön työkaluja joilla kehittää omaa ilmaisuasi eteenpäin. Tehtävien kautta kynä pysyy liikkeessä ja löydät uusia näkökulmia myös vanhoihin teksteihisi. Kurssi sopii kaikille kirjoittajille sekä harrastajille että heille, jotka suuntaavat kohti oman tekstin julkaisua.
Joka toinen tapaaminen pyhitetään kirjoittamiselle. Silloin tekstipaja muuttuu avoimeksi sanahautomoksi. Voit kirjoittaa rauhassa omaa tekstiäsi ja tarvittaessa saat yksilöllistä ohjausta ja juuri sinulle räätälöityjä tehtäviä. Hautomokerroilla on avoimet ovet. Tervetuloa hakemaan silloin inspiraatiota ja tutustumaan kouluumme.
Enää aika ei ole tekosyy.
Ohjaaja: sanataideohjaaja, kirjailija Johannes Keltto
Keskiviikkosta 10.9. klo 18.00-20.15 alkaen, joka II viikko, Vantaan sanataidekoululla, Tikkurilan silkkitehtaalla. (Tikkurilantie 44P)
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi/tekstipaja/ETÄKURSSIT


KIRJAILIJAVALMENNUS
Miltä kuulostaisi juuri sinulle räätälöity luovan kirjoittamisen kurssi ja ammattilaisen antama palaute?
Tarjoamme valmennusta runo-, proosa- tai draamakäsikirjoituksen kirjoittamiseen, hiomiseen ja viimeistelyyn. Tapaamisten ja etäyhteyden kautta ohjaaja on tukenasi niin huonoina kuin hyvinäkin hetkinä. Luomme yksilöllisen kurssisuunnitelman ja sinulle sopivat välitavoitteet. Hintaan sisältyy 4 tapaamista ohjaajan kanssa pk-seudulla, etäopetusta 10h ja kaksi kommentointikierrosta käsikirjoituksesta aina 250 sivuun asti. Sitä suuremmat tekstimäärät sovitaan erikseen.
Kurssi on mahdollista suorittaa 1.9.2014 – 30.4.2015 välisenä aikana.

Valmennus räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kurssi on mahdollista suorittaa myös kokonaan etänä. Valmentajana toimii kokenut luovan kirjoittamisen ohjaaja ja kirjailija Johannes Keltto. Hänellä on työkokemusta niin Oriveden Opiston kuin Vantaan sanataidekoukun vastaavilta kursseilta.
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi/tekstipaja/
http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... valmennus/

ARVOSTELUPALVELU
Onko proosa- tai runokäsikirjoituksesi valmistumassa? Tai onko teksti jumissa? Lähetä se sanataidekoulun arvostelupalveluun ja saat palautetta tekstistäsi. Ensin käyt lyhyen keskustelun ammattiohjaajamme kanssa tekstistäsi, sen tavoitteista ja tilanteesta. Tämän jälkeen hän lukee tekstisi ja antaa kehitysideoita, osoittaa muokkaustarpeita ja keskustelee kanssasi tekstin tilasta. Tässä palvelussa on tavoitteena viedä tekstiä eteenpäin sinun, tavoitteittesi ja käsikirjoituksen ehdoilla. Tavoitteenamme on osoittaa sinulle kaikki se potentiaali, mikä tekstissä jo on.
Kurssin esittelyyn tästä: http://sanataidekoulu.fi/kurssit/kurssi ... lupalvelu/

Ota yhteyttä ja kysy lisää rohkeasti kaikista kursseista!
http://sanataidekoulu.fi/sanataidekoulu/yhteydenotto/
VSTK
 
Viestit: 6
Liittynyt: 20.08.2014 8:33

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa

cron