Prosak 16.9. - Leena Krohn ja Antti Salminen

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Prosak 16.9. - Leena Krohn ja Antti Salminen

ViestiKirjoittaja nuorenvoimanliitto » 11.09.2014 7:13

Viisivuotiaan Prosak-klubin konsepti on yksinkertainen: jokaisella klubilla kaksi kirjailijaa lukee ääneen tekstejään ja keskustelee yhdessä juontajan ja yleisön kanssa. Klubeilla kuullaan niin ennen julkaisematonta, vasta julkaistua kuin vanhempaakin proosaa.

Tiistaina 16.9. klubilla esiintyvät kirjailijat Leena Krohn ja Antti Salminen.

Leena Krohnin (s. 1947) arvostettu laaja tuotanto sisältää niin romaaneja, lastenkirjoja, novelleja kuin esseitäkin. Klubi-illassa Krohnin lukemana kuullaan katkelmia hänen uusimmasta teoksestaan Hotel Sapiens (Teos) - viimeisten maan päällä elävien ihmisten arvoituksellisesta turvapaikasta. Tämän lisäksi Krohn tarjoilee illassa maistiaisia käsikirjoituksestaan Erehdys.

Antti Salminen (s. 1983) on tamperelainen filosofi, runoilija, tietokirjailija ja kirjallisuudentutkija. Salmisen esikoisrunokokoelma Nollankuori (Sanasato) ilmestyi vuonna 2013. Prosak-illassa Salminen lukee otteita luokitteluja kaihtavasta fragmentaarisesta romaanistaan Lomonosovin moottori (Poesia, 2014).
Prosak-illan juontaa toimittaja Marko Gustafsson. Tilaisuus järjestetään Kansallisteatterin Lavaklubilla (Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki) klo 19 alkaen. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan! Vapaa pääsy!

Lisätietoa: http://www.nuorenvoimanliitto.fi/tapahtumat/prosak/
Videotallenteita aiemmista Prosak-illoissa löytyy Yle Areenasta ja Kirjastokaistasta.

Järjestäjä: kirjallisuusyhdistys Nuoren Voiman Liitto. Syksyllä 2014 Prosak-yhteistyössä mukana ovat kustantamot Johnny Kniga, Kaiku Books, Poesia, Siltala, Tammi, Teos ja WSOY
nuorenvoimanliitto
 
Viestit: 121
Liittynyt: 22.02.2011 13:51

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron