Haku J.H. Erkon kirjoittajakouluun käynnissä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Haku J.H. Erkon kirjoittajakouluun käynnissä

ViestiKirjoittaja nuorenvoimanliitto » 16.09.2014 14:29

Maineikas J. H. Erkon kirjoituskilpailu laajentaa toimintaansa kirjoittajakouluksi 18–29-vuotiaille tavoitteellisille kirjoittajille. Runouteen keskittyvä kirjoittajakoulu kokoontuu 17.–19.10.2014 Suomen nuoriso-opistolla Mikkelissä. Viikonlopun aikana on mahdollisuus saada palautetta omista teksteistä, keskustella kirjoittamisesta sekä pohtia runouden ajankohtaisia ja ikiaikaisia kysymyksiä. Kurssin ohjaa runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen ja mukaan valitaan tekstinäytteiden perusteella 15 osallistujaa.
Kirjoittajakouluun haetaan vapaamuotoisella motivaatiokirjeellä ja 10–20 liuskan tekstinäytteellä. Lähetä hakemuksesi Nuoren Voiman Liittoon koulutussihteeri Laura Laitiselle, laura.laitinen(at)nuorenvoimanliitto.fi, 21.9.2014 mennessä. Mainitse sekä kirjeessä että tekstinäytteessä nimesi, syntymävuotesi sekä yhteystietosi. Kurssi on tarkoitettu 18–29-vuotiaille kirjoittajille.
Kurssin hinta valituille on 30 euroa, joka sisältää opetuksen ja täysihoidon Paukkulan opistossa (2 yötä). Osallistuminen ei edellytä Nuoren Voiman Liiton jäsenyyttä. Kirjoittajakoulun järjestävät yhteistyössä Suomen nuoriso-opisto, Nuoren Voiman Liitto sekä Nuori Kulttuuri -säätiö.
nuorenvoimanliitto
 
Viestit: 121
Liittynyt: 22.02.2011 13:51

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron