Prosak-klubilla 14.10. Tommi Kinnunen ja Marjo Heiskanen

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Prosak-klubilla 14.10. Tommi Kinnunen ja Marjo Heiskanen

ViestiKirjoittaja nuorenvoimanliitto » 01.10.2014 14:22

Viisivuotiaan Prosak-klubin konsepti on yksinkertainen: jokaisella klubilla kaksi kirjailijaa lukee tekstejään ääneen ja keskustelee yhdessä juontajan ja yleisön kanssa. Klubeilla kuullaan niin ennen julkaisematonta, vasta julkaistua kuin vanhempaakin proosaa.

Tiistaina 14.10. klubilla esiintyvät kirjailijat Tommi Kinnunen ja Marjo Heiskanen.

Tommi Kinnunen (s. 1973) on turkulainen kirjailija ja äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Kinnusen esikoisromaani "Neljäntienristeys" (WSOY) ilmestyi tänä keväänä ja sai osakseen paljon ylistäviä arvosteluja. Teos sijoittuu pienen kainuulaiseen kylään ja kuvaa neljän ihmisen kokemusten kautta 1900-luvun muuttuvaa Suomea.

Kulttuurin moniottelija Marjo Heiskanen (s. 1963) on työskennellyt muun muassa pianonsoiton ja säestyksen lehtorina, korrepetiittorina Suomen Kansallisoopperassa, läänintaiteilijana Pohjois-Savossa sekä kulttuurin edistämistehtävissä Suomalaisen musiikin tiedotuskeskuksessa. Heiskasen esikoisromaani "Idiootin valinta" ilmestyi vuonna 2009 ja oli Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkintoehdokkaana. Prosak-illassa Heiskanen lukee otteita uusimmasta elämäkerta- ja muistelmateoksestaan "Kollaan kenttäpapin tarina" (Siltala, 2012), joka kertoo hänen isoisänsä tarinan.

Prosak-illan juontaa toimittaja Marko Gustafsson. Tilaisuus järjestetään Kansallisteatterin Lavaklubilla (Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki). Ovet avautuvat klo 19 ja ohjelma alkaa klo 19.30. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan! Vapaa pääsy!


Lisätietoa: http://www.nuorenvoimanliitto.fi/tapahtumat/prosak/


Järjestäjä: kirjallisuusyhdistys Nuoren Voiman Liitto. Syksyllä 2014 Prosak-yhteistyössä mukana ovat kustantamot Johnny Kniga, Kaiku Books, Poesia, Siltala, Tammi, Teos ja WSOY
nuorenvoimanliitto
 
Viestit: 121
Liittynyt: 22.02.2011 13:51

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 41 vierailijaa

cron