Kirjamessuklubi lauantaina 25.10.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjamessuklubi lauantaina 25.10.

ViestiKirjoittaja nuorenvoimanliitto » 21.10.2014 12:25

Ravintola Sture21 (Sturenkatu 21, 00510 Helsinki) klo 19 alkaen.
K18, vapaa pääsy!

Kirjamessulauantain klubi-ilta - tunnelmaa, ohjelmaa, kirjoja ja ihmisiä! Ohjelmassa muun muassa Kompositio-kiertueen Suomen esitys. Lisäksi tarkastelussa tuore VERSschmuggel. SäkeenVERSoja -antologia (Poesia), joka esittelee suomalais-saksalaisessa projektissa mukana olleiden runoilijoiden käännöksiä toistensa teksteistä. Lavalla antologian toimittaja Aurélie Maurin ja runoilija Norbert Lange!

KOMPOSITIO - UUSI SUOMALAINEN KIRJALLISUUS ASTUU LAVALLE!
Monitaiteinen suomalainen kirjallisuusesitys ”Kompositio” kiertää lokakuussa saksankielisessä Euroopassa ja Frankfurtin kirjamessuilla. Esityksessä hyödynnetään ääntä, kehollisuutta ja visuaalisuutta sekä etsitään uusia tapoja esittää nykykirjallisuutta lavalla.

Mukana esityksessä: Aina Bergroth, Pauliina Haasjoki, Matti Kangaskoski, Maria Matinmikko, Riikka Pelo, Satu Taskinen, Eino Santanen ja Henriikka Tavi. Esitysten dramatisoinnista ja ohjaamisesta vastaavat teatteriohjaajat Akse Pettersson ja Anna-Mari Karvonen. Lue lisää kompositio-kiertueen blogista: http://www.kompositiotour.blogspot.fi


Järjestäjät Nuoren Voiman Liitto, Goethe-instituutti, Poesia ja FILI
nuorenvoimanliitto
 
Viestit: 121
Liittynyt: 22.02.2011 13:51

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa

cron