Elävän Kirjallisuuden Festivaali Tampereella 14.2.2015

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Elävän Kirjallisuuden Festivaali Tampereella 14.2.2015

ViestiKirjoittaja EKF2015 » 28.01.2015 14:44

Tervetuloa Elävän Kirjallisuuden Festivaaleille 14.2.2015 Työväenmuseo Werstaalle klo 11–17.30. Jo seitsemännen kerran järjestettävän poikkitaiteellisen festivaalin teemana ovat tänä vuonna sadut ja myytit. Esiintymässä ja keskustelemassa nähdään muun muassa kirjailija, taiteen akateemikko Kirsi Kunnas, kirjailija Sari Peltoniemi ja runoilija Niillas Holmberg. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Festivaalin ohjelmassa on kiinnostavia keskusteluja, joissa satujen ja myyttien maailmaa lähestytään eri kulmista. Keskustelujen aiheina muun muassa nykylorut, aboriginaalien ja inuiittien kansansadut, Kalevala sekä myyttien vaikutus peleihin. Lisäksi festivaali tarjoaa runsaasti taideohjelmaa kuten runoesityksiä, videotaidetta ja satuhetkiä lapsille ja aikuisille. Festivaalikävijöillä on myös mahdollisuus luoda oma satumaailma työpajoissa, joita järjestetään sekä lapsille että aikuisille.

Festivaalipäivä huipentuu Tiiliskivi-klubilla ravintola Telakalla, jossa jaetaan neljännentoista kerran Tiiliskivi-kirjallisuuspalkinto.

Lisätietoja ja ohjelmatiedot:
http://www.ekf.fi
https://www.facebook.com/ekftampere
https://www.facebook.com/tiiliskivi1
EKF2015
 
Viestit: 1
Liittynyt: 28.01.2015 13:50

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa

cron