Kirjoittajain kesäsiirtola – saaristolaisimpressioita 2015

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjoittajain kesäsiirtola – saaristolaisimpressioita 2015

ViestiKirjoittaja Kirjan talo » 04.03.2015 10:51

Teemana ”Elon aamukansa – lapset kaunokirjallisuudessa”.

* kirjoittajatreffit
* leikkiä sanojen kansa
* oman luovuuden ohjaaminen
* luonto luovuuden lähteenä

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikkoa (15. – 19.7.2015) ennakoi kirjoittajatreffit Kustavin saaristolaismaisemassa. Kirjailijain kesäsiirtolassa vietetään neljä inspiroivaa päivää ja kolme valoisaa yötä, torstaista sunnuntaihin 2. – 5.7.2015.

Kirjoittajatreffit on tapahtuma, jossa ihmiset kerääntyvät yhteen kirjoittamaan. Kirjoittamisen yksinäisyys jaetaan, mutta jokainen saa ohjata omaa luovuuttaan haluamaansa suuntaan ja hakea inspiraatiota ympäröivästä saaristoluonnosta.

Kesäsiirtolassa jokainen päivä täyttyy kirjoittamisesta, yhteisistä ohjatuista sanataideharjoituksista, retkistä Kustavin luontoon ja merelle.

Torstai-iltana lämpiää tervetulosauna Kustavin seurakunnan leirimajan rannassa. Perjantain helmenä on kirjailija ja näyttämöohjaaja Juha Hurmeen motivaatiopuhe sekä illalla teatteri- ja musiikki-iltamat Kustavin Tuulentuvalla. Lauantaina tehdään veneretki Kustavin Ströömin halki ja sunnuntaina opastettu kiertokävely Kustavin hautausmaalla.

Kirjoittaa voi amatöörinä tai ammattilaisena, millä kielellä ja mitä tekstilajia tahansa. Kustavi tarjoaa inspiroivan ympäristön luovalle tapaamiselle: saaristo, meri ja luonto ovat upea ympäristö kirjoittamiselle. Ei ihme, että Volter Kilpi kirjoitti näissä maisemissa.

Kesäsiirtolan hinta on 365€ / 4vrk sisältäen

* majoituksen Kustavin seurakunnan leirimajassa (nukkumasalit naisille ja miehille erikseen)
* ruokailut (ruoka valmistetaan yhdessä)
* retket (Tuulentuvan teatteri- ja musiikki-iltamat, Ströömin veneretki lauantaina, opastettu kiertokävely Kustavin hautausmaalla sunnuntaina)
* Turun Kirjan talon järjestämä sanataideohjaus kesäsiirtolan ajan
* perjantai-iltapäivällä kirjailijatreffit Juha Hurmeen kanssa


Ilmoittautumiset ja lisätiedot: kirjantalo@gmail.com


Kirjailijain kesäsiirtolan järjestävät yhdessä Kustavin kirjallisuusyhdistys, Kirjan talo ja Runoyhdistys Nihil Interit.
Kirjan talo
 
Viestit: 81
Liittynyt: 03.02.2010 11:34

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa

cron