Poetry Slam Turku 5.3.2015

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Poetry Slam Turku 5.3.2015

ViestiKirjoittaja Kirjan talo » 04.03.2015 10:54

Poetry Slamin SM-kisojen eli Runopuulaakin Turun seudun karsinta järjestetään torstaina 5.3. kello 19.00 alkaen Bar Kukassa (Linannankatu 17). Kisaan voi ilmoittautua etukäteen tai paikan päällä klo 18. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kirjan talo ja Petri Tähtinen 044 – 552 7737 tai kirjantalo@gmail.com.

Illan juontaa Erkka Mykkänen. Loppuillan musiikista vastaa Otso Helasvuo trio.

Tervetuloa jälleen kisaamaan Suomen parhaan lavarunoilijan tittelistä!

Runopuulaakissa runoillaan kansainvälisillä Poetry Slam -säännöillä, joiden mukaan esitettävien runojen on oltava runoilijan omia, runoiluun on aikaa kolme minuuttia ja yleisön joukosta koottu raati valitsee voittajan. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät täältä: http://runokukko.blogspot.fi/

Alueellisen karsinnan voittaja jatkaa valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka järjestetään Kuopiossa lauantaina 23.5.2015. Runopuulaakin voittaja on 15. lavarunouden Suomen mestari, joka edustaa Suomea Pariisin Bobignyssä järjestettävissä Poetry Slamin MM-kisoissa vuonna 2016.

Tapahtuman facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/394227190752165

---

Lavarunouden suomenmestaruuskisoja järjestävä Runopuulaaki on nimittänyt Erkka Mykkäsen vuoden Runolähettilääksi. Suomen ensimmäinen poeta laureatus, esittävän runouden Runolähettiläs, levittää lavarunouden sanomaa ympäri Suomea vuonna 2015.

Erkka Mykkänen (s. 1988) on Kuopiossa kasvanut ja sittemmin helsinkiläistynyt vapaa kirjoittaja. Mykkänen on toiminut tuottajana kirjallisuusjärjestö Nuoren Voiman Liitossa, avustanut toimittajana mm. Helsingin Sanomia ja Image-lehteä sekä esiintynyt vuosia lavarunotilaisuuksissa. Mykkänen julkaisee esikoisteoksensa Kolme maailmanloppua (WSOY) helmikuussa 2015 ja tänä keväänä hän on valitsemassa J. H. Erkon runokilpailun voittajaa.

---

Kolmen turkulaisen nuoren muusikon muodostama Otso Helasvuo trio tulkitsee Helasvuon uusia sävellyksiä, joissa luonnonläheiset melodiat yhdistyvät kokeellisempiin tunnelmiin. Sinisen rinnalle maalataan oranssia, punaista tai musta neliö. Ilman hiljaisuutta ja herkkyyttä ei voi olla voimaa ja intensiivisyyttä – tämä pätee myös toisinpäin.

Rummut ja efektit – Taneli Manninen
Kitara – Joni Vierre
Otso Helasvuo – basso
Kirjan talo
 
Viestit: 81
Liittynyt: 03.02.2010 11:34

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa

cron