Nihil Interitin runokursseja touko-kesäkuussa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nihil Interitin runokursseja touko-kesäkuussa

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 25.03.2015 15:35

Runoyhdistys Nihil Interit järjestää kaksi viikonlopun mittaista runokurssia touko-kesäkuussa 2015. Ne sopivat sekä aloitteleville että jo jonkin aikaa kirjoittaneille. Kurssit pidetään yhdistyksen toimitiloissa Helsingin Alppitalossa.

Toukokuussa 9.-10.5. kurssin teemana on runon kuvallisuus. Kurssilla pureudutaan visuaalisten keinojen käyttöön runoudessa, ja harjoitellaan runon kuvallisuutta metaforien, metonyymien ja muiden tekstin visuaalisuutta korostavien metodien kautta. Kouluttajana toimii runoilija,sanataideohjaaja Tiina Lehikoinen.

Lavarunous-kurssilla 27.6.-28.6. harjoitellaan omien tekstien esittämistä. Kurssilla tehdään hengitys- keskittymis- ja artikulaatiotekniikkaharjoituksia, paneudutaan kontakti-improvisaatioon, kirjoitetaan ja esiinnytään. Kouluttajana toimii runoilija, lavarunoilija Aura Nurmi.

Kurssit pidetään yhdistyksen toimistotiloissa Helsingin Alppitalossa (Karjalankatu 2, 00520 Helsinki) la-su klo 11?18. Opetusta on yhteensä 12 tuntia.

Kurssimaksut: 100 euroa / 75 euroa opiskelijat / 50 euroa Nihil Interitin jäsenet. Voit ilmoittautua kurssille osoitteeseen: elina.silkela@iki.fi. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, taustasi kirjoittajana ja oletko Nihil Interitin jäsen.

Voit samalla liittyä jäseneksi, yhdistyksen vuosimaksu on 12 euroa. Jäsenille tarjotaan erilaisia etuja, mm. kurssit ja runouslehti Tuli&Savun vuositilaus ovat jäsenille edullisempia. Ilmoittautuneet saavat tarkempia ohjeita kurssille saapumiseksi noin viikkoa ennen kurssiajankohtaa.

Lisätietoja:
Runoyhdistys Nihil Interit ry, puheenjohtaja Tommi Parkko,
parkko@kaapeli.fi
http://www.nihilinterit.fi
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa

cron