Maksuton videorunotyöpaja belgialaisen Swoonin johdolla 5.6.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Maksuton videorunotyöpaja belgialaisen Swoonin johdolla 5.6.

ViestiKirjoittaja Annikki » 16.04.2015 18:58

Maksuton videorunotyöpaja belgialaisen alan johtaviin taiteilijoihin kuuluvan Swoonin ohjaamana järjestetään perjantaina 5.6.2015. klo 9.30-16.00 Sampolan kirjaston kokoustilassa Tampereella. Swoon eli Marc Neys on yksi videorunouden kansainvälisistä huippunimistä. Osallistuminen on ilmaista, mutta se vaatii sitovan ennakkoilmoittautumisen. Työpaja on osa Annikki OFF:in (http://www.annikinkatu.net/annikki-off) ohjelmistoa ja sen järjestävät Annikin Runofestivaali ja Sampolan kirjasto.

TYÖPAJA

Työpajan opetuskielenä on englanti ja osallistujien maksimimäärä on 16 henkeä. Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan kannettava tietokone ja/tai kamera. Myös älypuhelimen kamera käy. Kannettava tietokone ei ole välttämättömyys, tällöin osallistuja ottaa osaa kirjoittamiseen. Työpajassa opitaan tekemällä. Päivän aika luodaan yhdessä videoruno, joka nähdään seuraavana päivä Annikin Runofestivaalin kansainvälisen videorunokatselmuksen yhteydessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut: simo.ollila(a)gmail.com

SWOON

Swoon eli belgialainen Marc Neys on videorunouden kansainvälisesti tunnetuimpia nimiä. Hänen teoksiaan on nähty useilla kansainvälisillä filmifestivaaleilla. Swoonin videoteoksia on mukana Annikin Runofestivaalin kansainvälisessä videorunokatselmuksessa, missä hän myös esiintyy ja kertoo työstään. Swoonin teoksia on kiitetty välittömästi tunnistettavasta omasta tyylistä, joka voi olla sekä unenomaisen kaunis että häiritsevä, ja joka heijastaa hienosti teoksissa käytettyjen runojen luonnetta. "Haluan videorunojeni nostavan katsojissa kysymyksiä ja halua katsoa ne aina uudestaan", hän sanoo. Lue lisää: http://www.annikinkatu.net/runofestivaa ... /swoon.htm
Annikki
 
Viestit: 32
Liittynyt: 04.05.2006 9:48

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 30 vierailijaa

cron