La 25.4. Kullanhohtoisten unelmien julkaisujuhlat HML:ssa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

La 25.4. Kullanhohtoisten unelmien julkaisujuhlat HML:ssa

ViestiKirjoittaja Sini Kiuas » 21.04.2015 15:04

Kullanhohtoisia unelmia –hyväntekeväisyyssatukirjan julkistusjuhlat lauantaina Hämeenlinnan pääkirjastossa

Hämeenlinnalaisen kirjailija Hanna van der Steenin, Aimokoulun Milla Ojalan oppilasryhmien, valokuvaaja Johanna Lyömilän sekä graafikko Katariina Könkään yhteisprojekti, Kullanhohtoisia unelmia –niminen hyväntekeväisyyssatukirja, julkaistaan Hämeenlinnan pääkirjaston Keitaassa lauantaina 25.4.2015 klo 13-15. Tilaisuus on kaikille avoin.

Ohjelmassa paperinukketyöpaja lapsille, lasten tekemisiä haastatteluja, satuja, musiikkia... Mukana myös lasten tekemiä, kirjan kuvituksena käytettyjä nukkeja.

Kokoelma sisältää kahdeksan lasten tarinaa, joissa kirjailija Hanna van der Steen käsittelee muun muassa erilaisuutta ja itsensä hyväksymistä. Satujen kuvituksena on Aimokoulun lasten tekemiä nukkeja ja lavasteita. Kirjan valokuvat ovat Johanna Lyömilän. Jari Sinkkonen on kirjan kummi.

Kullanhohtoisia unelmia -kirjan tekijänpalkkiot lahjoitetaan Pelastakaa lapset ry:n työlle lasten auttamiseksi. Tervetuloa!
Sini Kiuas
 
Viestit: 65
Liittynyt: 02.04.2007 14:58

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa

cron