SINÄ RUNOJEN KIRJOITTAJA, KIRJOITA KAPINARUNO!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

SINÄ RUNOJEN KIRJOITTAJA, KIRJOITA KAPINARUNO!

ViestiKirjoittaja UKIR » 11.09.2015 12:05

MILLAINEN ON TÄMÄN PÄIVÄN KAPINARUNO? Se voi kapinoida miestä, naista, omistajia tai politiikkoja kohtaan, mutta se voi olla kapinaa elämän usvaa ja näköalattomuutta kohtaan tai se voi yhtä lailla olla kapinaa pessimismiä vastaan. Miksi tänään kapinoidaan? Kapinaruno on tyyliltään perinteinen tai räp, tai kaikkea siltä väliltä.

SINÄ RUNOJEN KIRJOITTAJA, KIRJOITA KAPINARUNO ja tule esittämään se Aatosta jaloa – marraskuun valoa Stadin työväenkirjallisuuspäiville Sörnäisiin perjantai-iltana 6. marraskuuta. Viime vuonna Stadin kirjallisuuspäiviä kävi seuraamassa tuhat ihmistä. Nyt tapahtuma järjestetään toista kertaa ja vierailijoita odotetaan viimevuotista enemmän.

Lähetä korkeintaan kaksi (2) runoa, merkiten kumman ensisijaisesti haluat esittää, 23. lokakuuta mennessä osoitteeseen: Jussi Särkelä, Työväenliikkeen kirjasto, Sörnäisten rantatie 25, 00500 Helsinki tai sp: jussi.sarkela@gmail.com. Oheen nimesi ja yhteystietosi.

RAATI valitsee esitettävät runot. Runoilijat saavat kutsun tilaisuuteen viimeistään 30.10. Runoilija, kirjailija Marja-Leena Mikkola esittää jokaisesta esitetystä runosta lyhyen arvion.

RÄP. Fiilistä runotapahtumaan tuonee suomalainen huippuräppari.

JULKAISU. Esitettävät runot julkaistaan Marja-Leena Mikkolan lausunnoin tapahtuman jälkeen Työväenkirjaston ystävät ry:n kotisivuilla.
Tervetuloa luomaan uutta runoutta ja runokulttuuria.
Aatosta jaloa, marraskuun valoa – Stadin työväenkirjallisuuspäivät
UKIR
 
Viestit: 14
Liittynyt: 29.08.2011 18:47

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa

cron