Runokurssi Muurlan Opistolla

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runokurssi Muurlan Opistolla

ViestiKirjoittaja MuurlanOpisto » 16.10.2015 13:16

Lue, tulkitse ja kirjoita - tervetuloa matkalle runon maailmaan!

Runouden täydennyskoulutuksessa syvennytään runon kirjoittamiseen ja lukemiseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi pitkäaikaista aikaisempaa runouden harrastamista, mutta se auttaa opintojen suorittamisessa. Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kirjallista ilmaisuaan kirjoittaa sitten runoa, proosaa, lehtijuttuja tai tieteellistä asiatekstiä.

Koulutus koostuu kolmesta eri koulutusjaksosta, joihin sisältyy kahden päivän pituisia lähijaksoja (la-su) Muurlan Opistolla, verkkotyöskentelystä (käytössä oppimisalusta Moodle) lähijaksojen välillä sekä henkilökohtaisesta palautteesta. Lähijaksoja yhteensä 6 kappaletta.

Kurssilla opettaa Tommi Parkko, joka on julkaissut kolme runokokoelmaa. Hän opettaa mm. Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaineessa runoutta.

Koulutus alkaa helmikuussa 2016.

Koulutuksen hinta on 970 euroa sisältäen ammattitaitoisen koulutuksen (koulutuksen lähijaksoilla, henkilökohtaista ohjausta ja Moodle-työskentelyä lähijaksojen välissä) sekä lounaan ja kahvit lähijaksolla.
Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: http://www.muurlanopisto.fi/runokurssi/ ... oittaminen
MuurlanOpisto
 
Viestit: 2
Liittynyt: 16.10.2015 12:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa

cron