Kirjallisuusmatinea pakolaisten hyväksi sunnuntaina 15.11.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjallisuusmatinea pakolaisten hyväksi sunnuntaina 15.11.

ViestiKirjoittaja Kirjailijaliitto » 29.10.2015 9:26

Finlands svenska författareförening ja Suomen Kirjailijaliitto järjestävät sunnuntaina 15.11. kaksikielisen (suomi, ruotsi) kirjallisuusmatinean pakolaisten hyväksi. Kyseessä on pääsymaksullinen tilaisuus, jonka tuotto ja jossa esiintyvien kirjailijoiden esiintymispalkkiot ohjataan pakolaisapuun Suomen Punaisen Ristin kautta.

Tilaisuudessa esiintyvät kirjailijat Yousif Abu al Fawz, Claes Andersson, Monika Fagerholm, Pauliina Haasjoki, Juha Itkonen, Peter Mickwitz, Helena Sinervo, Maria Turtschaninoff ja Jussi Valtonen. Tilaisuuden juontavat Peter Sandström ja Jyrki Vainonen.

Tilaisuus järjestetään Klockriketeaternissa (Diana-näyttämö, Erottajankatu 7B, 00130 Helsinki) klo 15–17.30. Liput 25 € / 15 €. Pääsylippu sisältää kahvin/teen sekä pientä syötävää – viiniä on myytävänä erikseen. Tilaisuudessa on myynnissä kirjailijaliittojen jäsenten signeerattuja teoksia. Myös teoksista saatava tuotto lahjoitetaan Punaisen Ristin toimintaan.

Lipuja voi varata osoitteesta litteraturenhjalper@gmail.com tai ostaa ovelta tuntia ennen tilaisuuden alkua. Kirjallisuus tekee hyvää! Lämpimästi tervetuloa!Lisätietoa:
http://www.klockrike.fi/suomeksi/esityk ... us_auttaa/
https://www.facebook.com/events/186026821733270/

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Klockriketeaternin kanssa.
Kirjailijaliitto
 
Viestit: 4
Liittynyt: 07.09.2011 12:52

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 25 vierailijaa

cron