Tuli&Savu Ilmasto-klubi ja pikkujoulut 4.12.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Tuli&Savu Ilmasto-klubi ja pikkujoulut 4.12.

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 02.12.2015 8:57

Tuli&Savun Ilmasto-teemaisen numeron julkkariklubia ja pikkujouluja vietetään perjantaina 4.12. klo 19.00 alkaen. Paikkana on Alppilan Huone Helsingissä, entinen Porvoonkadun Baari (Porvoonkatu 19, 00510 Helsinki). Tervetuloa!

Ilmaston esseet sivuavat sekä ekologisia että ekosofisia teemoja. Lisäksi numerossa käydään keskustelua nykyrunouden ilmastosta. Tuhti lukupaketti sisältää runojen ja esseiden ohella Nihil Interit -runouspalkintotekstit. Lehden taitosta vastaavat graafikot Hilla Mäkelä ja Aliina Kauranne.

Vuoden viimeinen lehti on myös Tiina Lehikoisen päätoimittajakauden päätös. Kiitämme Tiinaa ja toivotamme tervetulleiksi uudet päätoimittajat: Anna Tomi ja Vesa Rantama.

Klubilla esiintyvät runoilijat Pauliina Haasjoki, Raisa Jäntti, Lea Kalenius, Reetta Pekkanen sekä muusikko Ulla Kolla. Ilta alkaa tuttuun tapaan lyhyellä paneelikeskustelulla, jonka vetää Tiina Lehikoinen. Illan juontajana on Jouni Teittinen, musiikista vastaa DJ Risto Hiltunen.

Nähdään klubilla, tervetuloa!
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa

cron