Maailman laita -kirjoituskilpailu!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Maailman laita -kirjoituskilpailu!

ViestiKirjoittaja Mirjamil » 04.12.2015 12:53

Kustantamo S&S eli suomenkielinen Schildts & Söderströms julistaa kirjoituskilpailun Maailman laita. Kilpailussa haetaan uutta kotimaista kaunokirjallisuutta, jolla on merkitystä maailmassa ja maailmalle.

Rajoja ylitetään ja rajat katoavat, kun samaan aikaan pystytetään uusia raja-aitoja. On aika katsoa eteenpäin ja ulospäin. Mikä on maailman laita nyt ja tulevaisuudessa? Kaiken ytimessä olkoon tarina, jonka haluaa lukea – joka on pakko lukea. Kilpailu on kaksivaiheinen: siihen osallistutaan ensi vaiheessa vain noin 50-sivuisella tekstinäytteellä ja sisältösuunnitelmalla.
Kilpailuehdotukset lähetetään anonyymisti, ja niiden on oltava perillä 1.4.2016. Näistä teksteistä valitaan kuusi parasta, ja kirjoittajat saavat raadilta palautteen. Kilpailun voittaja tai voittajat julkistetaan helmikuussa 2017. Palkintosumma on yhteensä 10 000 euroa. Kirjoituskilpailun raadin jäsenet ovat vuoden 2014 Finlandia-palkinnon voittaja, kirjailija Jussi Valtonen sekä Suomen Lontoon instituutin yhteiskuntaohjelman päällikkö Johanna Sumuvuori. Kustantamoa edustavat kustannuspäällikkö Mirjam Ilvas ja kustannustoimittaja Johanna Forss.

Lisätietoja: kustantamo.sets.fi/maailmanlaita
Mirjam Ilvas, mirjam.ilvas@sets.fi
Kustantamo S&S Schildts & Söderströms
Mirjamil
 
Viestit: 1
Liittynyt: 04.12.2015 12:42

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa

cron