Mielenkiintoinen kurssi taustoittamisesta Kirjan talolla!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Mielenkiintoinen kurssi taustoittamisesta Kirjan talolla!

ViestiKirjoittaja Kirjan talo » 18.01.2016 17:22

Voidakseen kirjoittaa metsästä täytyy tuntea metsä – taustatyö kirjoittamisen innoittajana ja tukena

Kirjoitatko novelleja, lyhytproosaa, romaania? Kaipaatko uusia keinoja tutustua henkilöhahmoihin tai tarinan paikkoihin? Taustatyötä voidaan tehdä kirjoittamisprosessin eri vaiheissa, ja se voi toimia kirjoittamisen innoittajana, sysätä kirjoittamista uusiin suuntiin tai tarkentaa ja syventää jo pitkälle edenneen tekstin yksityiskohtia. Käytännössä se voi olla esimerkiksi kuvien ja muun visuaalisen lähdemateriaalin hyödyntämistä tai konkreetista tiedonhakua eri lähteistä.

Kurssilla käsitellään taustoittamista osana fiktion kirjoittamisprosessia: Mitä taustoittaminen on? Mitä ”metsän tunteminen” voi tarkoittaa? Miten ”metsään” voi tutustua?

Ensimmäisen viikonlopun aikana vastauksia haetaan kirjoitusharjoitusten ja keskusteluiden kautta. Tapaamisten välillä osallistujilla on aikaa muokata ja jatkaa ensimmäisellä kerralla aloitettuja tekstejä. Toinen tapaaminen on palautekerta eli käymme yhdessä läpi ensimmäisen tapaamiskerran innoittamia tekstejä.

Tervetuloa etsimään, löytämään ja innostumaan!

Kurssin opettajana on Virpi Pöyhönen, turkulainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen ohjaaja, jolta on ilmestynyt romaanit ”Doe” (2015) ja ”Hän rakasta minua” (2013) sekä lastenkirja ”Minulle olet Jätti ”(2007).

Kurssin ajankohdat 30.–31.1.2016 ja 27.2.2016
Opetusta on ensimmäisenä viikonloppuna (30–31.1) kumpanakin päivänä neljän tunnin ajan klo 11–16, (ruokatauko klo 13–14). Toisena viikonloppuna opetusta on lauantaina 27.2. kuuden tunnin ajan klo 10–17 (ruokatauko 13–14).

Kurssin hinta on 200 euroa (Kirjan talon jäsenet/opiskelijat/työttömät/eläkeläiset 100 euroa).

Sitovat ilmoittautumiset kurssit.kirjantalo@gmail.com
Kirjan talo
 
Viestit: 81
Liittynyt: 03.02.2010 11:34

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa

cron