Runo vie! -lukupiirin kevään ohjelma valmis

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runo vie! -lukupiirin kevään ohjelma valmis

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 16.03.2016 14:30

Runoyhdistys Nihil Interitin ja Helsingin kaupunginkirjaston nykyrunouden lukupiiri Runo vie! jatkuu Rikhardinkadun kirjastossa, Helsingissä jo kolmatta lukukauttaan. Loppukevään ohjelma on nyt valmistunut. Kaikille avoin runopiiri antaa lukijalle mahdollisuuden kysyä ja keskustella runoilijan kanssa, sillä jokaisella kerralla käsitellään runoteosta, jonka tekijä on paikalla.

Runo vie! -iltojen teemat, vierailevat runoilijat, käsiteltävät teokset ja keskusteluun johdattelijat ovat:
Keskiviikkona 16.3. Silloin puhutaan proosarunosta, ja vieraana on runoilija Olli Heikkonen. Luettavana on hänen kirjansa Teoria kaikkein pienimmistä (Tammi 2015).
Ollia jututtavat Niina Holm ja Anne Mölsä.

Keskiviikkona 13.4. runo matkustaa: ollaan Euroopan risteyskohdissa, kun vieraana on runoilija Ville Hytönen ja keskustelussa hänen teoksensa Helvetinjumalankone (Siltala 2015).
Aiheeseen johdattelevat Sanni Purhonen ja Hanna Leinonen.

Kevään viimeisenä lukupiiri-iltana 11.5. puhutaan surusta ja muistoista. Vieraana on Kristiina Wallin, ja kirjana hänen uusin teoksensa Valon paino (Tammi 2016).
Johdattelijoina ovat Ulla Leinikka, Tuija Lassila ja Veera Antsalo.

Lukupiiri-illat alkavat klo 18.00 ja mukaan voivat tulla kaikki kiinnostuneet. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Veera Antsalo, veera.antsalo@gmail.com
Niina Holm, niina.holm@hel.fi

helmet.fi/rikhardinkatu
http://www.facebook.com/nihilinterit
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron