Ilmainen verkkokurssi: Kirjoittaen kohti kesää

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Ilmainen verkkokurssi: Kirjoittaen kohti kesää

ViestiKirjoittaja Kirjan talo » 18.03.2016 11:38

Kirjan talon uudet verkkopohjaiset palvelut ovat täällä!

Kirjan talo keskittyy toimintavuoden 2016 aikana päivittämään kurssitarjontaansa keskittymällä verkkopalveluihin. Talon ensimmäinen pieni lämmittelykurssi Kirjoittaen kohti kesää on jo julkaistu ja se löytyy täältä: https://eliademy.com/app/a/courses/e9704790e8

Verkkokurssi on ilmainen ja voimassa välillä 15.3.-15.5.2016. Kurssi sisältää 10 pientä luovan kirjoittamisen harjoitusta keväisillä ja kesäisillä teemoilla. Kurssin tarkoituksena on antaa teille, hyvät kirjoittajat, mahdollisuus lämmitellä taitojanne kurssin aikana omaan tahtiinne, silloin kun teille itsellenne sopii.

Koska olemme vasta aloittamassa uudella tavalla toimimista, toivomme että kokeilette kurssia ja annatte meille palautetta siitä, mikä mielestänne toimii ja mikä ei. Kaikki palaute on meille arvokasta. Lisäksi toivoisimme, että ette epäröisi kertoa meille, mitä haluaisitte nähdä verkossa seuraavien kuukausien aikana.

Toivotamme kaikille oikein aurinkoista kevättä, ja tervetuloa kirjoittamaan kanssammme – ajasta ja paikasta riippumatta!
Kirjan talo
 
Viestit: 81
Liittynyt: 03.02.2010 11:34

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa

cron