Omaelämäkerrallisen runon kurssi Helsingissä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Omaelämäkerrallisen runon kurssi Helsingissä

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 14.09.2016 8:53

Runoyhdistys Nihil Interit ry järjestää omaelämäkerrallisen runon kurssin. Kurssin ohjaaja on runoilija Irina Javne. Aika: la-su 15-16.10 klo.11-17. Paikkana Nihil Interitin toimisto Helsingin Alppitalossa.

Kurssilla kirjoitetaan runoja omaan elämään tai suvun historiaan liittyvistä maisemista, tiloista, esineistä, asiakirjoista tai valokuvista. Voit itse valita, mikä tuntuu parhaiten avaavan polun menneisyyteen. Voit lähteä liikkeelle myös pelkästään kielestä, mitä erilaisia kerrostumia avautuu, kun kieltä havainnoidaan tarkkaan. Kun sanoja pysähtyy katsomaan, kuuntelemaan ja maistelemaan tarkemmin kuin arjessa, löytää asioita, joita ei ole aiemmin huomannut.

Ilmoittaudu viimeistään 10.10. osoitteeseen: sanni.purhonen@pp.inet.fi. Hinnat: 75€ Nihil Interitin jäsenelle, 85€ opiskelijalle, joka ei ole jäsen ja 100€ muille ei-jäsenille. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen.
Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan. Jäsenmaksu 2016 on 12 €.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, yhteystietosi (sähköposti, puhelin, postiosoite), lyhyesti taustasi kirjoittajana ja oletko Nihil Interitin jäsen. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
Runoyhdistys Nihil Interit ry, puheenjohtaja Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi
http://www.nihilinterit.fi
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa

cron