Mahdollisen Kirjallisuuden Klubi pe 25.11.2016

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Mahdollisen Kirjallisuuden Klubi pe 25.11.2016

ViestiKirjoittaja sinikka.vuola@gmail.com » 21.11.2016 17:28

Mahdollisen Kirjallisuuden Klubilla Mahdollisen Kirjallisuuden Seuran jäsenet keskustelevat uusista teoksistaan valitsemansa haastattelijan kanssa. Perjantaina 25.11. klo 18 Päivi Koivisto haastattelee Sinikka Vuolaa tämän romaanista "Replika", minkä jälkeen Juri Joensuu ja Markku Eskelinen keskustelevat Joensuun esseeteoksesta “Vuoden 1965 mania? Suomalaisen kirjallisuuden hullu vuosi”.

Sinikka Vuola on kirjailija, koulutukseltaan filosofian maisteri.
FT Päivi Koivisto on kustannustoimittaja ja vapaa tutkija.
FT Juri Joensuu on kirjallisuudentutkija Jyväskylän yliopistossa.
FT Markku Eskelinen on kirjailija ja kirjallisuudentutkija.

"Replika" (Tammi 2016) on romaani lapsuudesta, muistista, seksuaalisesta heräämisestä, kuolemasta ja kivusta - ja rakkaudesta. Se on poikkeuksellisesti kuvattu kasvukertomus: surrealistinen tarina pikkukylän ihmisistä, symbolinen kertomus lapsen kokemasta traumasta ja yrityksestä selvitä surusta sekä kaoottisesta ja julmastakin todellisuudesta. Samalla Replika on moderni muodonmuutostarina ja vertauskuva taiteen tekemisestä.

”Vuoden 1965 mania? Suomalaisen kirjallisuuden hullu vuosi” (Poesia 2016) lähestyy tutkivan esseistisesti 60-luvun puoliväliä kotimaisessa kirjallisuudessa, jolloin ilmestyi lyhyen ajan sisällä runsaasti kokeellista kirjallisuutta. Vihkossa esitellään aineistoa ja pohditaan ilmiön taustoja.

Venue: Arkadia Bookshop (alakerta), Nervanderinkatu 11, 00100 Helsinki.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!
sinikka.vuola@gmail.com
 
Viestit: 13
Liittynyt: 11.01.2011 10:52

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 35 vierailijaa

cron