Kevään 2017 Roosalupit Tampereella

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kevään 2017 Roosalupit Tampereella

ViestiKirjoittaja MGS » 13.01.2017 9:43

Tampereen ROOSALUPI jatkaa suuren suosion saavuttaneita kirjallisia iltojaan joka Kuun Kolmas Keskiviikko Kello Kahdeksantoista myös kevätkaudella 2017. Roosalupi kokoontuu neljä kertaa jo totuttuun tapaan Grand Hotel Tammerissa, tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa. Klubi-illat ovat ilmaisia ja avoimia kaikelle yleisölle.

Kevään ensimmäisessä Roosalupissa keskiviikkona 18.1.2017 klo 18:00 Riku Korhonen ja Finlandia-ehdokas Emme enää usko pahaan (WSOY, 2016). Haastattelijana kirjailija Saara Henriksson.

Helmikuussa Roosalupissa pohditaan proosan suhdetta runouteen ja Tammerin lavalle keskiviikkona 15.2. klo 18:00 astelevat Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon voittaja Hanna Weselius ja Alma! (WSOY, 2016) sekä Sinikka Vuola ja Replika (Tammi, 2016). Haastattelijoina kirjailijat Heikki A. Kovalainen ja Tuija Välipakka.

Maaliskuun kolmantena keskiviikkona 15.3. klo 18:00 Tammerissa keskustellaan aiheesta jakautunut Eurooppa. Vieraina ovat esikoisromaaninsa julkaisseet esseistit Ville Hytönen ja Kari Hukkila. Haastattelijoina kirjailijat Alexandra Salmela ja Markku Soikkeli.

Kevään viimeisessä Roosalupissa keskiviikkona 19.4. klo 18:00 lavalle marssii kotimaisten fantastikkojen kärkikaarti. Fantastisessa illassa toisiaan haastattelevat Johanna Sinisalo, Salla Simukka, Anni Nupponen ja J.S. Meresmaa.


Lisäksi iltaklubin avaajana nähdään pirkanmaalaisia kirjailijoita kertomassa tuoreista teoksistaan. Tammikuun Roosalupin avaa pirkkalaiskirjailija Heidi Mäkinen ja helmikuun pirkkalaiskirjailija Anneli Kanto. Luvassa siis monimuotoinen ohjelma satavuotiaan Suomen kunniaksi. TERVETULOA TAMPEREELLE!
MGS
 
Viestit: 8
Liittynyt: 10.12.2014 14:59
Paikkakunta: Tampere

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa

cron