Tarinallisen kirjoittamisen kurssi Kökarin saarella

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Tarinallisen kirjoittamisen kurssi Kökarin saarella

ViestiKirjoittaja Helena » 03.03.2017 13:34

Ajankohta: 24.-28.5.2017.
Kurssin järjestäjät ovat kirjailija, kirjoittajakouluttaja Heli Hulmi yhteistyössä luontomatkailuyritys Saaristopolku Oy:n kanssa.

Tule virittäytymään alkukesään ulkosaaristossa. Harjoittelemme tarinan rakentamista havainnoiden, jututtaen ja kävellen. Yhteiset kuljeskelumme tarjoavat kiintopisteet, maisemat ja ankkurit, mutta sisältö on sinun. Tarinan kirjoittaminen etenee ohjatusti, tehtävien kautta.
Tutustumme proosan menetelmiin myös kirjallisuutta lukemalla. Harjoittelemme mm. suoraa kerrontaa, dialogia ja jännitteen luomista.
Saaritarinaa voit jatkaa kotona ja siitä on mahdollista saada henkilökohtaista palautetta.

Tutustumme Pyhän Annan kirkkoon, jonka viereltä löytyy museoksi tehty fransiskaaniluostari. Kurssitilanamme on Kökarin entinen pappila, sama, missä Ulla-Lena Lundbergin Jää-romaanin henkilöt asuivat.

Kurssi alkaa jo keskiviikkoiltana 24.5. kokoontumisella Korppoon majatalo Faffaksessa. Yhteysalus Kökariin lähtee torstaina 25.5. klo 10. Kökarissa majoitumme Antons Gästhemiin. Kurssimaksu 445 e sisältää kirjoittajakoulutuksen, henkilökohtaisen palautteen teksteistä, matkat yhteysaluksella, opastetun luontoretken, majoituksen ja täysihoidon, saunan, järjestelyt ja huolenpidon.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Heli Hulmi, p. 050 - 527 2041, hulmi.heli@gmail.com, http://www.kirjoitusretket.fi
tai Saaristopolku Oy, Raisa Tanner, p. 050 516 8901, saaristopolku@gmail.com, http://www.saaristopolku.fi
Helena
 
Viestit: 11
Liittynyt: 01.01.2015 21:30

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 37 vierailijaa

cron