Kirjoittajakurssi Aspön saarella 24.-27.8.2017

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjoittajakurssi Aspön saarella 24.-27.8.2017

ViestiKirjoittaja Helena » 15.04.2017 20:59

MUSIIKKI POLKUNA OMAAN TARINAAN
Kurssin järjestävät yhteistyössä kirjoittajakouluttaja, kirjailija Heli Hulmi ja luontomatkailuyritys Saaristopolku Oy.
Kuulutko heihin, jotka muistavat tilanteita musiikin myötä? Vai oletko ihminen, joka haluaa sukeltaa syvälle laulujen sanomaan ja jatkaa niitä kirjoittamalla?
Elokuisella luovan kirjoittamisen kurssilla kuuntelemme, kirjoitamme ja retkeilemme. Lähestymistapa sopii niin aloittelevalle kirjoittajalle kuin harjaantuneelle sanojen, rytmin, tarinan etsijälle. Ammennamme inspiraatiota laululyriikasta. Saatamme laulaa.
Aspö on luonnoltaa monipuolinen ja kaunis saari Saaristomerellä. Saaren luontopolku kulkee niityillä, lehdoissa, kallioilla ja pienen saaristokylän talojen sivuitse.
Matka Aspöhön tehdään ms Eivor-aluksella. Lähtösatama on Nauvon Pärnäisissä. Ennen kurssia osallistujille lähetetään tarkka kurssikirje matkustus- ja varusteohjeineen.
Kurssimaksu 420 e sisältää: kirjoittajakoulutuksen, henkilökohtaisen palautteen teksteistä, majoituksen täysihoidolla, opastetun luontoretken, saunan 1-2 iltana, järjestelyt ja huolenpidon kurssin aikana
NELJÄ PAIKKAA VIELÄ VAPAANA!
Ilmoittautumiset: Saaristopolku Oy Raisa Tanner, p. 050 516 8901, saaristopolku@gmail.com http://www.saaristopolku.fi
Heli Hulmi, p. 050 - 527 2041, hulmi.heli@gmail.com, http://www.kirjoitusretket.fi
Helena
 
Viestit: 11
Liittynyt: 01.01.2015 21:30

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 44 vierailijaa

cron