Draamaa ja proosaa Humisevan harjun hengessä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Draamaa ja proosaa Humisevan harjun hengessä

ViestiKirjoittaja Kirjan talo » 17.05.2017 12:23

Kiellettyjä intohimoja! Synkkiä myrskyisiä öitä! Kurssilla analysoidaan esimerkkejä 1700- ja 1800-luvun vaihteessa vallinneen romantiikan ajan kirjallisuudesta sekä siihen pohjaavista elokuvista.

Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: miten käyttää kuluneita juonikuvioita mielenkiintoisella tavalla? Miten kirjoittaa suurista tunteista olematta korni? Käsittelyssä myös kauhuromantiikka sekä yliluonnolliset elementit.

Tarkoitus on tukea kunkin osallistujan omaa kirjoittamista ja löytää tapoja hyödyntää romantiikan ajan tekstien tehokeinoja muissakin tyylilajeissa.

Kurssi sopii kaikentasoisille kirjoittajille, erityisesti proosasta ja käsikirjoituksesta kiinnostuneille. Oppiminen tapahtuu luennon lisäksi myös erilaisten harjoitusten kautta sekä ryhmässä rennosti keskustellen. Kurssin aikana kirjoitetaan oma teksti: novelli, runo tai lyhyt käsikirjoitus.

Ohjaaja: Anu Kaaja, kirjailija, käsikirjoittaja ja taiteen maisteri.
Ajankohta: 2.-3.12.2017 ja 20.-21.1.2018 klo 11-16
Hinta: 300€
Alennukset: Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -50%
Jäsenet: -50%

Sitovat ilmoittautumiset: kurssit.kirjantalo@gmail.com
Kirjan talo
 
Viestit: 81
Liittynyt: 03.02.2010 11:34

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa

cron