Runo kohtaa toisen - kirjoita runosarja

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runo kohtaa toisen - kirjoita runosarja

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 05.07.2017 10:24

Tervetuloa kurssille Runo kohtaa toisen! Kurssi käsittää yhteensä 7 tapaamiskertaa ajalla 20.9.–29.11.2017 klo 18–21 (joka toinen keskiviikko). Ohjaajana on runoilija Irina Javne. Kurssipaikkana on Nihil Interitin toimisto Helsingin Alppitalossa, Karjalankatu 2 B 24, 00520 Helsinki

Kurssilla keskitytään siihen, millainen dynamiikka runojen välille rakentuu ja miten tekstikokonaisuuden hallintaa voisi oppia. Kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin jäsentää runokokonaisuuksia ja rakennetaan omaa 3–10 runon sarjaa.

Yksi runo kertoo paljon, mutta hyvin rakennettu kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa! Kurssin taustalla on ajatus kirjoittamisesta prosessina ja palautteenannosta sen merkittävänä osana. Kurssilla keskustellaan myös siitä, millainen luova prosessi kirjoittamiseen liittyy.

Kurssi on tarkoitettu kirjoittajille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan runosarjan tai laajemman kokonaisuuden – joko valmiista tai työn alla olevista teksteistä. Sarjaa voi hyödyntää oman kokoelman rakentamisessa, sitä voi tarjota erilaisiin kirjallisuuslehtiin tai sen voi viedä vaikkapa lavalle esitettäväksi.

Lisälukemistoksi suositellaan Tommi Parkon teosta Intohimoa ja millimetripaperia – Poeettisia huomiota runoudesta ja runokokoelmista (Avain, 2016).

Hinta: 180 euroa. Alennettu hinta (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Nihilin jäsenet): 150 euroa. Osallistujamäärä: max 12, min 6. Ilmoittaudu viimeistään 10.9.osoitteeseen rikasta.kielta@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua kertomaan yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite) ja lyhyesti taustastasi kirjoittajana. Lisäksi pyydämme mainitsemaan mahdollisesta Nihil Interitin jäsenyydestä tai muusta oikeudesta alennettuun kurssimaksuun.

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen. Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 12 euroa.
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 38 vierailijaa

cron