Outi-Illuusia Parviaisen uusi teos julki Runokuu-festareilla

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Outi-Illuusia Parviaisen uusi teos julki Runokuu-festareilla

ViestiKirjoittaja Kulttuuritiedotus » 22.08.2017 9:32

Outi-Illuusia Parviaisen uusi kokoelma julkaistaan Runokuu-festivaaleilla

Aviador Kustannus julkaisee tällä viikolla Outi-Illuusia Parviaisen uuden runokokoelman Meren nivelet. Runoilija lukee kokoelmansa runoja sekä torstaina 24.8. klo 8.30 Bulevardin Kahvisalongin Runousaamiaisella että lauantaina 26.8. klo 18.00 osana helsinkiläistä Runokuu-festivaalia Kansallisteatterin Lavaklubilla. Lavaklubilla Parviaisen runoesityksessä ovat mukana myös multi-intrumentalisti Masi Hukari ja sellisti Sergio Castrillón.

Outi-Illuusia Parviaisen (s.1979) intensiivinen teos tempaa lukijan sukellukselle ihmisen sisimpään hetkinä, jolloin kaipaus tulla nähdyksi on valtameren kokoinen ja aikuisesta ihmisestä löytyykin lapsenkaltaisia tunteita. Meren nivelet on hengästyttävä kokoelma proosaan kurkottavia runoja.

Meren nivelet on ahkerana lavarunoilijanakin tunnetun Parviaisen toinen runokokoelma. Hänen esikoisteoksensa on vuonna 2015 ilmestynyt Värillisiä ihmisiä, jonka Parviainen julkaisi tuolloisella Lilja-sukunimellään. Outi-Illuusia Parviainen työskentelee myös graafikkona, mikä ilmenee hänen runoudessaan vahvana kuvallisuutena sekä taitona suunnitella kirjojensa kannet itse. Kirjailijan kuvat ja teoksen kansikuva löytyvät täältä: http://www.aviador.fi/media.htm
Kulttuuritiedotus
 
Viestit: 10
Liittynyt: 31.07.2009 11:03

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 27 vierailijaa

cron