Nihil Interitin runokursseja syksyllä 2017

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nihil Interitin runokursseja syksyllä 2017

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 07.09.2017 16:53

Tervetuloa Runoyhdistys Nihil Interitin runokursseille! Kurssit pidetään yhdistyksen toimistolla Helsingin Alppitalossa, Karjalankatu 2 B 24, 00520 Helsinki

Runo kohtaa toisen – kirjoita runosarja
Aika: 20.9.–29.11.2017 klo 18–21, yhteensä 7 tapaamiskertaa (joka toinen keskiviikko).
Ohjaaja: runoilija Irina Javne.

Kurssilla keskitytään siihen, millainen dynamiikka runojen välille rakentuu ja miten tekstikokonaisuuden hallintaa voisi oppia. Kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin jäsentää runokokonaisuuksia ja rakennetaan omaa 3–10 runon sarjaa. Kurssi on tarkoitettu kirjoittajille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan runosarjan tai laajemman kokonaisuuden.

Hinta: 180 euroa. Alennettu hinta (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Nihilin jäsenet): 150 euroa. Osallistujamäärä: max 12, min 6. Ilmoittaudu viimeistään 17.9.osoitteeseen rikasta.kielta@gmail.com
__

Palautekurssi runokirjoittajille
Aika: la 30.9. klo 11-17 ja la 28.10. klo 11-17.
Ohjaaja: runoilija, sanataideopettaja Janette Hannukainen.

Kurssilla tutustutaan runon kirjoittamisen prosessiin ja työvaiheisiin, opetellaan antamaan palautetta ja saadaan sitä itse. Pääpaino on osallistujien omien runojen käsittelyssä ja keskustelussa, mutta teemme myös pieniä kirjoitusharjoituksia. Kurssin osallistujia pyydetään toimittamaan etukäteen kurssin vetäjälle noin viiden runon valikoima. Runoja voi työstää eteenpäin saamansa palautteen pohjalta kurssikertojen välillä. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut toimitetaan ilmoittautuneille.

Hinnat: Nihil Interitin jäsenelle 75€, opiskelijalle, joka ei ole jäsen 85€ ja muille ei-jäsenille 100€. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujamäärä: max 8. Kurssi laskutetaan etukäteen. Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan. Jäsenmaksu 2017 on 12€.

Ilmoittaudu viimeistään 26.9. osoitteeseen: sanni.purhonen@pp.inet.fi. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, yhteystietosi (sähköposti, puhelin, postiosoite), lyhyesti taustasi kirjoittajana ja oletko Nihil Interitin jäsen. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
__

Murheen kultainen kirja – sido surusi kansiin
Aika: 14.–15.10. ja 21.–22.10.2017 klo 12–16, 4 tapaamiskertaa kahtena viikonloppuna.
Ohjaaja: runoilija Daniil Kozlov.

Murheen kultainen kirja -työpajassa jokainen saa kehkeyttää murheensa kirjaksi. Keskustelujen ja kirjoitusharjoitusten kautta murheet ottavat ensin runon muodon, ja lopulta jokainen tekee tekstiensä pohjalta kirjasen, antaen murheilleen kirjan muodon. Laittaako tämän jälkeen murheensa patjan alle piiloon, polttaako ne juhannuskokossa vai asettaako kirjahyllyyn, riippuu täysin tekijästä. Jokaisen murhe on yksilöllinen, ja se vaatii omanlaisensa kohtelun.

Työpaja ei vaadi mitään ennakko-osaamista, se sopii jokaiselle, joka haluaa työstää murheitaan. Huom! Työpaja on osin yhteisöllinen, eli murheista keskustellaan tapaamisissa. Kuitenkin myös yksikseen työstäminen on mahdollista – jokainen saa työstää murheitaan mukavuusalueellaan.

Hinta: 180 euroa
Alennettu hinta (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Nihilin jäsenet): 150 euroa
Osallistujamäärä: max 8, min 4. Ilmoittaudu viimeistään 10.10. osoitteeseen rikasta.kielta@gmail.com
Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua kertomaan yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite) ja lyhyesti taustastasi kirjoittajana. Lisäksi pyydämme mainitsemaan mahdollisesta Nihil Interitin jäsenyydestä tai muusta oikeudesta alennettuun kurssimaksuun. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssit laskutetaan etukäteen. Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 12 euroa.
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 19 vierailijaa

cron