Kelmeen ensimmäinen julkaisu Vuodet tekivät päivän

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kelmeen ensimmäinen julkaisu Vuodet tekivät päivän

ViestiKirjoittaja kelmee » 10.04.2018 22:27

Hei,

Aloitin vuoden alussa pienen kirjakustantamon yrittäjänä. Yritykseni Kelmee keskittyy ainakin nyt aluksi vain itse kirjoittamieni kirjojen julkaisuun.

Esikoisromaanini Vuodet tekivät päivän ilmestyi Kelmeen julkaisemana maaliskuussa. Se on tarina perheenisän unelmista ja ahdistuksesta – kuinka ajatukset ja teot sekoittuvat, hämärtyvät ja riitautuvat. Jokapäiväisen elämän täyttää kauhu, joka kuristaa ja ravistaa pois kaiken tutun ja turvallisen. Kirja on yhdistelmä fantasiaa, kauhua ja trilleriä.

Kirja on ostettavissa verkkosivuston kelmee.fi:n kautta ja lainattavissa/varattavissa jo usean kirjaston kautta. Pyrin jatkuvasti laajentamaan kirjan jakelua ja parantamaan sen saatavuutta.

Olen erittäin kiinnostunut saamaan palautetta/kommentteja kirjasta, ja kuuntelen myös yhteistyöehdotuksia mm. kirjan jakelun ja markkinoinnin suhteen.

Jännittäviä lukuhetkiä!


Parhain terveisin,

Ville Lindgren
Kelmee

puh. 0400 213072
ville@kelmee.fi
http://www.kelmee.fi
kelmee
 
Viestit: 1
Liittynyt: 07.04.2018 19:55

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa

cron